search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:56
MENU CLOSE

Ο πρίγκιπας Χάρι βγάζει στη «σέντρα» την Καμίλα – Το ρατσιστικό σχόλιο, το νέο βιβλίο και το παρασκήνιο της ρήξης

22.07.2022 11:45
royal_family

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ πιθανότατα πήραν την απόφαση να φύγουν από τη Βρετανία και από τους κόλπους της βασιλικής οικογένειας μετά από  ένα ρατσιστικό σχόλιο που έκανε η Καμίλα Πάρκελ Μπόουλς, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο, που αναφέρει επίσης ότι ο Χάρι θα εκθέσει την μητριά του ως «ρατσίστρια», στο δικό του βιβλίο που αναμένεται να εκδοθεί  το φθινόπωρο.

Όπως αναφέρει η pagesix, ο Τομ Μπάουερ, συγγραφέας του βιβλίου “Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors,” γράφει ότι το ζευγάρι  Χάρι-Μέγκαν «έφτασε να αποκηρύξει την βασιλική οικογένεια» μετά από ρατσιστικό σχόλιο που έκανε η Δούκισσα της Κορνουάλης για  τον γιο τους Άρτσι, πριν από τη γέννηση του παιδιού.

Συγκεκριμένα η Καμίλα όταν δημοσιοποιήθηκε η σχέση του Χάρι και της Μέγκαν αναρωτιόταν δημοσίως πώς θα είναι το παιδί που θα έφερναν στον κόσμο, τι χρώμα δέρματος θα είχε και πως  θα ήταν τα μαλλιά του.

«Εκείνες τις εβδομάδες ο Χάρι συναντούσε τον Κάρολο και την Καμίλα στο Κλάρενς Χάους. Κατά τον Χάρι, οι συζητήσεις περιείχαν σοβαρά θέματα, αλλά αστειεύονταν για διάφορα θέματα. Αλλά τρία ήταν τα βασικά: Έλεγαν στον Χάρι ότι η Μέγκαν πρέπει να συνεχίσει την καριέρα της ως ηθοποιός. Ότι η Σκότλαντ Γιαρντ δεν θα αναλάμβανε αυτομάτως το κόστος της 24ωρης προστασίας της  φίλης  του πρίγκιπα και – σύμφωνα με τον Χάρι- κάποιος αναρωτιόταν πώς θα είναι το παιδί του ζευγαριού. Σύμφωνα με μία εκδοχή η Καμίλα  παρατήρησε ότι «θα ήταν αστείο αν το παιδί σας είχε μαλλιά Άφρο», γράφει ο συγγραφέας Τομ Μπάουερ στο βιβλίο του.

Στην αρχή ο Χάρι «γέλασε» με το τελευταίο σχόλιο, αλλά «η αντίδραση της Μέγκαν σε αυτή τη συζήτηση μετέτρεψε τα γέλια του Χάρι σε ενόχληση».

Σε συνέντευξη που είχαν δώσει τον Μάρτιο του 2021 στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ο Δούκας και  η Δούκισσα του Σάσεξ ανέφεραν ότι πριν γεννηθεί ο Άρτσι, τον Μάιο του 2019, το ζευγάρι είχε μείνει άφωνο όταν άκουσε κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας να αναρωτιέται τι χρώμα θα  έχει το δέρμα του παιδιού τους.

Στην ερώτηση της Όπρα Γουίνφρεϊ ποιος έκανε τέτοια σχόλια, η Μαρκλ απάντησε ότι τότε γίνονταν «αρκετές συζητήσεις», ενώ ο Χάρι από την πλευρά του είπε ότι έγινε μία συζήτηση «την οποία ποτέ δεν θα μοιραστώ».

Η Γουίνφρεϊ αργότερα διευκρίνισε ότι της ζητήθηκε από τον Δούκα του Σάσεξ να διευκρινίσει ότι το σχόλιο δεν έγινε από την βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Φίλιππο.

Ο Τομ Μπάουερ εκτιμά ότι στο βιβλίο του Χάρι, που πρόκειται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο και στο οποίο θα καταγράφονται οι μνήμες από το παλάτι, ο πρίγκιπας θα αναφέρεται στην διάσταση με την Καμίλα. «Ανάμεσα στους στόχους, πέρα από τον Γουίλιαμ, την Κέιτ και τον Κάρολο, θα είναι η Καμίλα. Η Μέγκαν την έχει χαρακτηρίσει ρατσίστρια», γράφει ο Τομ Μπάουερ, προσθέτοντας ότι «η Καμίλα θα αναφερθεί στα απομνημονεύματα του Χάρι ως ο λόγος που το ζευγάρι έφυγε από τη Βρετανία».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στον Έβρο: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο βόρεια προς Δαδιά – Ενισχύονται τα εναέρια μέσα (Video)

Γαλάτσι: Πέταξαν πέτρες σε φιλόζωους στον σταθμό πυρόπληκτων ζώων! (video)

Ηλιούπολη: Ένταση ανάμεσα σε πιστούς και αστυνομία – «Είναι ιερέας και τον χτυπάτε;» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:55