search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:25
MENU CLOSE

Πρίγκιπας Χάρι: «Από τα 20 σχεδίαζα να φύγω από το παλάτι για όσα έκαναν στη μητέρα μου» (Video)

14.05.2021 12:52
harry-meghan-new

Νέα συνέντευξη-«φωτιά» παραχωρησε στο αμερικανικό podcast «Armchair Expert» του Dax Shepard, ο πρίγκιπας Χάρι, δυο μήνες μετά τη συνέντευξη του ιδίου και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Υιοθετώντας τα επιχειρήματα των αντιπάλων της μοναρχίας στη Βρετανία, όλα δείχνουν ότι οι σχέσεις του δούκα του Σάσεξ με Κάρολο και Ουίλιαμ είναι πια σε οριστική ρήξη.

Αρχικά, ο πρίγκιπας Χάρι διέψευσε όλα λέγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό περί μετάνοιας εκ μέρους του που εγκατέλειψε το παλάτι, κάνοντας ξεκάθαρο ότι το Megxit ήταν δική του απόφαση και όχι της Μέγκαν.

Μάλιστα, ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ αποκάλυψε για πρώτη φορά πως από την ηλικία των 20 ετών σχεδίαζε να εγκαταλείψει τη ζωή στο παλάτι, εξαιτίας όσων έκανε η βασιλική οικογένεια στη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα. Από την εμπλοκή της σε έναν γάμο χωρίς αγάπη μέχρι και το εκδικητικό διαζύγιο.

Επιπλέον, ο πρίγκιπας Χάρι υποστήριξε ότι ο λόγος που μετακόμισε στο Λος Άντζελες με την οικογένειά του, ήταν  «να σπάσει τον κύκλο του πόνου», καθώς υπέφερε από τον τρόπο που τον μεγάλωσε ο πατέρας του, πρίγκιπας Κάρολος.

Ο πρίγκιπας Χάρι που έχει ήδη ένα γιο δύο ετών, τον Άρτσι, αναμένοντας τον ερχομό της κόρης του το καλοκαίρι, δήλωσε πως δε θέλει να μεγαλώσει τα παιδιά του με τον τρόπο που μεγάλωσε ο ίδιος και πριν από αυτόν ο πατέρας του.

Σε κάθε ευκαιρία, ο Χάρι επισήμανε στη συνέντευξη του την τοξικότητα να μεγαλώνεις σε ένα παλάτι που θυμίζει την ταινία του 1998 «The Truman Show», τονίζοντας πως ο ίδιος αισθανόταν όπως ένα ζώο σε ζωολογικό κήπο.

Κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σπόντα τόσο απέναντι στα αχορταγα μιντία που καταγράφουν καθημερινά όλες τις κινήσεις της βασιλικής οικογένειας όσο και απέναντι στην οικογένειά του, ότι δηλαδή έχουν στήσει ένα σόου για τα μίντια, που δεν είναι κάτι άλλο από ένα ψεύτικο παραμύθι.

Ειδήσεις σήμερα

Πρίγκιπας Φίλιππος: Xωρίς τη Μέγκαν στην κηδεία ο Χάρι (Video)

Αρχιεπίσκοπος «άδειασε» τη Μέγκαν Μαρκλ: Δεν έκανε μυστικό γάμο

Πρίγκιπας Ουίλιαμ – Κέιτ Μίντλετον: Άνοιξαν κανάλι στο Youtube! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:25