Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Add topontiki.gr on GoogleΣυναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στη Γλυφάδα, όπου ένας 46χρονος, στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού, φέρεται να προκάλεσε εμπρησμούς στο σπίτι και το αυτοκίνητο της πρώην συντρόφου του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 2:20 τα ξημερώματα ο άνδρας έφτασε στην οδό Βυζαντίου, όπου βρίσκεται η κατοικία της πρώην συντρόφου του. Εισήλθε στον χώρο έχοντας μαζί του μπιτόνι με βενζίνη και στουπί και έβαλε φωτιά.
Μέσα σε περίπου 15 λεπτά, ο 46χρονος μετέβη στην οδό Νυμφών, όπου φέρεται να έβαλε φωτιά σε δύο σταθμευμένα οχήματα. Το ένα ανήκε σε μια άλλη πρώην σύντροφό του και το δεύτερο στον νυν σύντροφό της.
Και στα δύο σημεία κλήθηκε η Πυροσβεστική.
Για τα δύο περιστατικά ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ. Οι αρμόδιες αρχές ταυτοποίησαν ως δράστη τον 46χρονο αξιωματικό. Όπως διαπιστώθηκε, ο άνδρας έχει παρελθόν ενδοοικογενειακής βίας.
Διαβάστε επίσης
Χανιά: Πρώην ιερέας έκαψε το σπίτι της πρώην του – «Με καθοδηγούσε ο Αρχάγγελος Γαβριήλ!»
Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια σήμερα λόγω 24ωρης απεργίας των ναυτεργατών – «Χειρόφρενο» και στα τρένα
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.