search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:27
MENU CLOSE

Λατινοπούλου για Καπουτζίδη: «Κι εγώ θα βρω μια φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες»

23.07.2022 09:40
latinopoulou_kapoutzidis

Νέο ομοφοβικό παραλήρημα της πρώην πολιτεύτριας της ΝΔ Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Αναφερόμενη στην πρόσφατη συνέντευξή του σεναριογράφου και ηθοποιού Γιώργου Καπουτζίδη, που δήλωσε πως αν βρει τον σωστό σύντροφο θα αποκτήσει παιδιά, η Αφροδίτη Λατινοπούλου σχολίασε: «Και εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».

«Αν βρω τον σωστό άνθρωπο, θα το κάνω. Ένας ακόμα λόγος που μιλώ ανοιχτά για το δικαίωμα του γάμου και της τεκνοθεσίας είναι γιατί εγώ αυτά τα δικαιώματα δεν τα είχα. Δεν μου είπε κανείς ότι έχω αυτή την προοπτική. Όταν κατάλαβα ότι είμαι gay, συνειδητοποίησα ότι θα πρέπει να ζήσω μια ζωή μόνος και κρυμμένος. Θέλω λοιπόν οι νέοι να έχουν αυτή την προοπτική, να ξέρουν ότι αν θέλουν να έχουν στο πλευρό τους έναν άνθρωπο, μπορούν να το κάνουν. Κι αν θέλουν να παντρευτούν με τον σύντροφο τους και να κάνουν οικογένεια, να μπορούν επίσης να το κάνουν. Αυτά που εγώ δεν είχα – και μπορεί πλέον το τρένο να έχει φύγει για μένα, δεν το γνωρίζω – δεν θέλω να τα στερηθούν οι νέοι άνθρωποι», είχε δηλώσει ο ηθοποιός και σεναριογράφος στο περιοδικό «Hello» για το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αφροδίτη Λατινοπούλου προκαλεί με τα σχόλιά της.

Διαβάστε επίσης:

Καύσωνας: Πού προβλέπονται 40άρια – Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς (Video)

Αρκαλοχώρι: Νέος σεισμός τα ξημερώματα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Μεταβιβάζει την περιουσία του στην κόρη του, Λυδία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 20:26