search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:39
MENU CLOSE

Ρόδος: Δύτης έκανε τεχνητή αναπνοή σε θαλάσσια χελώνα – Συγκλονιστική διάσωση (Video/Photos)

23.07.2022 12:21
xelwna

Χελώνα που είχε εγκλωβιστεί σε σχοινιά στην παραλία Γεννάδι της Ρόδου έσωσε δύτης.

Ο Γιώργος Μακρύλλος αρχικά έκοψε τα σχοινιά που ήταν μπλεγμένη και στη συνέχεια τη μετέφερε στη στεριά όπου της έκανε τεχνητή αναπνοή.

Όπως αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook, ο κοινοτάρχης Γενναδίου, Σταύρος Ακκούρης, τη χελώνα περιποιήθηκαν λουόμενοι που βρίσκονταν στην παραλία.

Η διάσωση της χελώνας διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες.

Στη συνέχεια έφυγε κολυμπώντας ελεύθερη στη θάλασσα.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Η διάσωση της χελώνας που βρέθηκε μπλεγμένη με σχοινιά σε σίδερα στον πυθμένα της θάλασσας στην παραλία του γενναδιου καλέσαμε τον Γιώργο τον Μακρυλλο έναν έμπειρο δύτη και η επιχείρηση διάσωσης της χελώνας ξεκίνησε πραγματοποίησε κατάδυση κόβοντας τα σχοινιά φέρνοντας την χελώνα στην στεριά επιχειρώντας τον όρο της τεχνίτης αναπνοής στην περιποίηση της χελώνας μπροστά στο κύμα ήταν ο Αντώνης ο Βενετσανος η Τσαμπικα Διακοστεργου η Φωτεινή Μακρυλλου ο Παύλος παπασαββας του Βασίλη κ πολλά παιδιά και διάφοροι λουομένοι μετά από 4 ώρες επιμονής η χελώνας μας μας αποθέωσε την βλέπουμε να κολυμπά στα γαλανά νερά της θάλασσα του γενναδιου συγχαρητήρια στον Γιώργο μας στο αρχελων που μας έδινε πληροφορίες τηλεφωνικά και σε όλα τα παιδιά όλοι ζήσαμε στιγμές αγωνίας και ένα όμορφο συναίσθημα στην ψυχή μας!!!».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο Μάτι: «Μαύρη επέτειος» 4 χρόνων από την ανείπωτη τραγωδία

Εξάρχεια: Βίντεο με άγριο ξυλοδαρμό διαδηλωτών από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Χανιά: Ταλαιπωρία για 167 επιβάτες – Το πλήρωμα του αεροσκάφους αρνήθηκε να πετάξει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:34