search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:08
MENU CLOSE

Σοκαριστική επίθεση λευκού καρχαρία σε δύτη (Video)

25.07.2022 14:49
Untitled design

Το Discovery and discovery+ προβάλλουν μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Εβδομάδα του Καρχαρία» και για να προωθήσουν το τηλεοπτικό προϊόν δίνουν στη δημοσιότητα ένα βίντεο διάρκειας μερικών δευτερολέπτων, που κόβει την ανάσα.

Ο Τζίμι Πάρτινγκτον είναι επαγγελματίας αυτοδύτης και ειδικεύεται σε «συναντήσεις» με καρχαρίες στον ωκεανό.

Για τις ανάγκες του ντοκιμαντέρ έχει μπει σε ένα κλωβό από πλεξιγκλάς, που επιπλέει στην ανοιχτή θάλασσα.

Οι κάμερες καταγράφουν την στιγμή που γύρω από τον κλωβό αρχίζει να κολυμπάει ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας. Το τεράστιο θαλάσσιο θηλαστικό δείχνει μεγάλη περιέργεια για τον κλωβό  στον οποίο βρίσκεται ο Τζίμι Πάρτινγκτον. Κάποια στιγμή απομακρύνεται, αλλά επιστρέφει και με ταχύτητα κινείται  προς τον κλωβό. Η στιγμή είναι σοκαριστική, αφού ο μεγάλος  λευκός καρχαρίας σπάζει τον κλωβό, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσει τον αυτοδύτη.

«Έχω περάσει την τελευταία δεκαετία στο νερό παρατηρώντας και μελετώντας τους μεγάλους λευκούς καρχαρίες, χωρίς απρόοπτα. Γι αυτό, τούτη η στενή επαφή ήταν μία έκπληξη για μένα! Νομίζω ότι απλά  ο καρχαρίας ήταν περίεργος γι αυτό που έβλεπε, ήθελε να εξερευνήσει το αντικείμενο. Κάποιες στιγμές το χτυπούσε, άλλες το δάγκωνε. Βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές με καγιάκ, σανίδες του σερφ, ακόμα και με βάρκες. Εγώ επέλεξα να βρεθώ σε αυτή τη θέση και ήξερα τον κίνδυνο. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χτύπησα και ευτυχώς ούτε ο καρχαρίας τραυματίστηκε», δήλωσε στο PEOPLE ο αυτοδύτης Τζίμι Πάρτινγκτον.

Το βίντεο πάντως έχει προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις στο διαδίκτυο, παρά την ψύχραιμη αντιμετώπιση του Πάρτινγκτον.

Έλον Μασκ: Δεν έχω σχέση με την σύζυγο του συνιδρυτή της Google – «Έχω να κάνω σεξ αιώνες»

Ζυρίχη: Σκότωσε και τρίτο ελέφαντα ο ερπητοϊός στον ζωολογικό κήπο (Video)

Τραγωδία στο Ισραήλ: Άνοιξε τρύπα σε πισίνα και «ρούφηξε» ανθρώπους – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:02