search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:05
MENU CLOSE

Έλον Μασκ: Δεν έχω σχέση με την σύζυγο του συνιδρυτή της Google – «Έχω να κάνω σεξ αιώνες»

25.07.2022 13:32
musk-new-01

Όσοι γνωρίζουν τα παρασκήνια στους κύκλους της αμερικανικής επιχειρηματικής ελίτ έχουν πάρει στο στόμα τους κατ΄ επανάληψη τους τελευταίους μήνες το όνομα της Νικόλ Σάναχαν. Η Αμερικανίδα επιχειρηματίας έγινε γνωστή ως σύζυγος του συνιδρυτή της Google, Σεργκέι Μπριν και από το 2020 είναι πρόεδρος της εταιρίας Bia Echo Foundation. Βρέθηκε στο προσκήνιο όταν άρχισαν οι φήμες ότι διατηρούσε σχέση με τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, τον ιδιοκτήτη της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ.

Ο Μασκ διέψευσε τις πληροφορίες ότι είχε σχέση με την Νικόλ Σάναχαν. Δεν είχα «τίποτα ρομαντικό» με την κυρία Σάναχαν, δήλωσε ο Έλον Μασκ, προσθέτοντας ότι παραμένει φίλος με τον κύριο Μπριν. Αλλά οι φήμες επιμένουν πως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Η διάψευση των φημών από τον Έλον Μασκ έγινε με τον γνωστό τρόπο: τιτιβίζοντας.

Στη συνέχεια μάλιστα ο δισεκατομμυριούχος ανέφερε ότι έχει να κάνει σεξ «αιώνες» συνοδεύοντας το τουίτ με έναν …αναστεναγμό.

Είχε προηγηθεί ένα δημοσίευμα στη Wall Street Journal (WSJ), που επικαλούμενη πηγές  που δεν κατονομάστηκαν, έγραψε ότι η σχέση Μασκ-Σάναχαν οδήγησε στη ρήξη τους κυρίους Μασκ και Μπριν. Η WSJ, που δεν ειδικεύεται στο ρεπορτάζ lifestyle, έγραψε ότι η φημολογούμενη σχέση του Έλον Μασκ με την κυρία Σάναχαν είχε ως συνέπεια να ζητήσει διαζύγιο ο συνιδρυτής της Google και να χαλάσει η φιλική σχέση του με τον ιδιοκτήτη της Tesla.

Ο Μασκ απάντησε γράφοντας στο Twitter ότι οι φήμες αυτές είναι «απολύτως ανόητες». Το Skynews ζήτησε κάποιο σχόλιο από τον κύριο Μπριν και την κυρία Σάναχαν, αλλά δεν έχει λάβει καμία απάντηση. Την τακτική της σιωπής  τήρησε και δικηγόρος του κυρίου Μπριν, που του ζητήθηκε κάποιο σχόλιο από την WSJ..

Ο Σεργκέι Μπριν κατέθεσε αίτηση για διαζύγιο επικαλούμενος «αγεφύρωτες διαφορές» με την κυρία Σάναχαν, όπως γράφει η Journal.

Στο δημοσίευμα αυτό αναφέρεται επίσης ότι ο κύριος Μπριν έδωσε εντολή στους συμβούλους του να πουλήσουν τις προσωπικές επενδύσεις που έχει κάνει στις εταιρίες του κυρίου Μασκ. Απόφαση που ενδεχομένως δείχνει τον θυμό του κυρίου Μπριν για τις φήμες για σχέση της πρώην συζύγου του με τον κύριο Μασκ.

Η φημολογούμενη εξωσυζυγική περιπέτεια της κυρίας Σάναχαν με τον κύριο Μασκ, λέγεται πως ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2021, σε έκθεση τέχνης στο Μαϊάμι. Λίγες μέρες αργότερα ο κύριος Μπριν το έμαθε και έδειξε την πόρτα της εξόδου στην συζυγό του. Δύο εβδομάδες αργότερα ο κύριος Μπριν κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί σε μία συνάντηση γιόγκα. Η κυρία Σάναχαν παντρεύτηκε με τον κύριο Μπριν τον Νοέμβριο του 2018 και χώρισαν τον Δεκέμβριο του 2021,αφού απέκτησαν ένα κορίτσι.

Λίγα πράγματα γνωρίζουμε για την κυρία Σάναχαν  όπως  παρατηρεί η ιστοσελίδα latestinbollywood. Σύμφωνα με μία πηγή γεννήθηκε το 1989 στο Όκλαντ της Καλιφόρνια. Άλλη πηγή αναφέρει πως η κυρία Σάναχαν έχει γεννηθεί στην Κίνα και η μητέρα της είναι μετανάστρια στις ΗΠΑ. Το σίγουρο είναι πως μεγάλωσε στο Όκλαντ. Για τον πατέρα της λέγεται πως είναι επιχειρηματίας και η μητέρα της ασχολείται με το σπίτι. Το επώνυμο Σάναχαν παραπέμπει σε ιρλανδικές ρίζες, αλλά πρόκειται για κάτι που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί. Για τις σπουδές που έχει κάνει η κυρία Σάναχαν η ιστοσελίδα naijaonpoint.com γράφει πως έχει πτυχίο  Ασιατικών Σπουδών με εξειδίκευση στα οικονομικά. Η προσωπική της περιουσία υπολογίζεται στα 5-6 εκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε επίσης:

Τζόρτζια Μελόνι: Η νοσταλγός του Μουσολίνι ετοιμάζεται να γίνει πρωθυπουργός της Ιταλίας

Παραίτηση με… συναίσθημα για τον Ντράγκι: «Kαι οι κεντρικοί τραπεζίτες έχουν καρδιά» (Video)

Λάβροφ για Ουκρανία: «Θα βοηθήσουμε τον λαό να απαλλαγεί από το καθεστώς»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:03