search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:43
MENU CLOSE

Παραίτηση με… συναίσθημα για τον Ντράγκι: «Kαι οι κεντρικοί τραπεζίτες έχουν καρδιά» (Video)

21.07.2022 13:25
mario_draghi_new

Συναισθηματικά φορτισμένος εμφανίστηκε στο Ιταλικό κοινοβούλιο ο Μάριο Ντράγκι στο κοινοβούλιο της Ιταλίας, όπου και υπέβαλε την παραίτησή του από την πρωθυπουργία της χώρας

«Ευχαριστώ, ακόμη και οι κεντρικοί τραπεζίτες έχουν καρδιά», είπε αναφερόμενος σε ένα πρόσφατο αστείο που έκανε για τους κεντρικούς τραπεζίτες «ότι δεν χρησιμοποιούν τις καρδιές τους», δεχόμενος το θερμό χειροκρότημα πολλών βουλευτών και υπουργών του.

«Ευχαριστώ για το έργο που κάναμε μαζί. Υπό το φως της ψήφου που εξέφρασε χθες η Γερουσία της Δημοκρατίας, ζητώ να διακοπεί η συνεδρίαση γιατί πηγαίνω στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να κοινοποιήσω τις αποφάσεις μου», πρόσθεσε ο Ντράγκι.

Δείτε το video με τον Μάριο Ντράγκι να κάνει την σχετική δήλωση:

Υπενθυμίζεται ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός υπέβαλε σήμερα, Πέμπτη (21/7) την παραίτησή του στον πρόεδρο Σέρτζιο Ματαρέλα, μετά την άρνηση τριών κομμάτων να του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης.

Η Ιταλική προεδρία, με σχετική της ανακοίνωση, γνωστοποίησε ότι ο Σέρτζιο Ματαρέλα του ζήτησε να παραμείνει υπηρεσιακός πρωθυπουργός.

Στην ίδια ανακοίνωση δεν γίνεται γνωστό αν ο Ιταλός πρόεδρος θα διαλύσει τη Βουλή ή θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές το φθινόπωρο.

Διαβάστε επίσης:

Ιβάνα Τραμπ: Στη Νέα Υόρκη τελέστηκε η κηδεία της – Συντετριμμένη η Ιβάνκα (Photos)

Έκαναν ευθανασία στο μεγαλύτερο πάντα στον κόσμο – Δάκρυα για τον Αν Αν (photos/video)

Ισπανία: Κλοπή σαν κινηματογραφική ταινία για 45 μπουκάλια κρασιού αξίας 1,65 εκατ. (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:42