search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:38
MENU CLOSE

Στην Ιατρική Αθηνών η «πρώτη των πρώτων» Κατερίνα Βάβουλα από τη Νάξο – Έγραψε «καθαρό» 20άρι σε Φυσική-Χημεία

28.07.2022 21:19
vavoula.jpg

Η Κατερίνα, η οποία ήρθε πρώτη σε συνολικό βαθμό στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, έμαθε σήμερα αυτό που περίμενε και δεν ήταν άλλο από την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και μάλιστα πρώτη, καθώς οι βαθμοί της ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικοί.

Φυσικά με τέτοιους βαθμούς θα μπορούσε να μπει οπουδήποτε ήθελε, ωστόσο η Κατερίνα ήταν ξεκάθαρη από την αρχή θέλοντας Ιατρική.

Όπως διαβάζουμε στο naxospress.gr, η Κατερίνα ακολούθησε από μικρή πρόγραμμα καθώς προέρχεται από εκπαιδευτική και αθλητική οικογένεια, ενώ όπως δήλωσε η ίδια «Η ιατρική απλά μου προέκυψε αλλά δεν το επιδίωξα. Ήξερα από τη πρώτη στιγμή ότι θα περάσω στην σχολή αυτή. Και σήμερα ήθελα να το δω. Να βεβαιωθώ. Είναι μία επιβράβευση αλλά όχι αυτοσκοπός. Δεν μπήκα στη λογική, να είμαι πρώτη, ή δεύτερη ή τρίτη. Δεν το επιδίωξα. Αλλά το ευχαριστήθηκα».

Διαβάστε επίσης:

Δείπνο υψηλών απαιτήσεων για τον Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν – Ο σεφ από τα Χανιά που το επιμελήθηκε

Χημικά και κρότου λάμψης στην πορεία για τον Γιάννη Μιχαηλίδη (Photos)

Στο ευρωπαϊκό δικαστήριο προσφεύγει ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 13:36