search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:06
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Στον εισαγγελέα την Τρίτη ο δράστης – Ξεσπά κατά του πατέρα ο γιος του ζευγαριού (Video)

01.08.2022 22:22
gynaikoktonia Zakinthos- new

Το πρωί της Τρίτης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελιοδικών Ζακύνθου, ο 49χρονος που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 41χρονη σύζυγό του το βράδυ της Κυριακής.

Το άγριο έγκλημα που έγινε στο χωριό Τσιλιβή έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Ζακύνθου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έφερε χτυπήματα από μαχαίρι στα πλευρά και στο πρόσωπο ενώ είχε δεχθεί γροθιές και κλωτσιές.

Ακόμα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα Ζακύνθου, αναμένεται το Χαμόγελο του Παιδιού, να αναλάβει τα δύο ανήλικα παιδιά της άτυχης 41χρονης. Πρόκειται για ένα κορίτσι 8 ετών και ένα αγόρι 14 ετών ενώ το τρίτο το παιδί είναι ενήλικο, 19 ετών και μένει μόνιμα στην Καλαμάτα.

Ο δράστης συνελήφθη 12 ώρες μετά την δολοφονία της 41χρονης, στην οικοδομή όπου εργαζόταν στο χωριό Κερί.

Το ξέσπασμα του γιου της 41χρονης

Ο ενήλικος γιος της 41χρονης, αποκάλυψε πως η άτυχη γυναίκα φοβόταν πολύ και πως η επιθετική συμπεριφορά του συζύγου συνεχιζόταν για πολλά χρόνια.

«Το φταίξιμο είναι και δικό μας, γιατί δεν είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα, ήταν πολύ μεγάλο λάθος μας αυτό. Τα συζητούσαμε γενικά με τη μάνα μου. Έκανε δυο δουλειές για να τα βγάλει πέρα και εγώ δεν ήμουν εδώ. Τα έκανε όλα για εμάς. Μόνο για τα παιδιά της. Ήταν η τέλεια μάνα. Λυπάμαι τα αδέλφια μου, πρέπει να βρούμε μια λύση και να συνεχίσουμε», είπε ο γιος του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης:

Λέσβος: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του αστυνομικού – βιαστή της 14χρονης

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο δράστης – Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα των φίλων του θύματος

Άνοιξε η πλατφόρμα για την εγγραφή των πολιτών στον προσωπικό γιατρό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:06