search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:06
MENU CLOSE

Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Λίγες ώρες πριν τη σκοτώσει, η 41χρονη είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα για καταγγελία (Video)

01.08.2022 16:50
gynaikoktonia-zakynthos

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της γυναικοκτονίας στη Ζάκυνθο καθώς, λίγη ώρα πριν ο δράστης δολοφονήσει τη σύζυγό του, εκείνη τον είχε καταγγείλει για ενδοοικογενειακή βία στο Αστυνομικό Τμήμα.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η 41χρονη ζητούσε τη βοήθεια των Αρχών, αφού πριν από έναν μήνα η γυναίκα είχε πέσει ξανά θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον 51χρονο.

Ο δράστης αμέσως μετά τη δολοφονία της συζύγου του έφυγε από το σπίτι και η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για να τον βρει. Τελικά, εντοπίστηκε στην περιοχή του Μαραθιά, στο Κερί.

Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν «τη σκότωσα γιατί με απατούσε».

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το βράδυ στις 11 γείτονας της οικογένειας κάλεσε την αστυνομία λόγω της φασαρίας που άκουγε στο σπίτι τους, σε συγκρότημα κατοικιών, στο Τσιλιβί Ζακύνθου.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι και βρήκαν στο μπαλκόνι της ισόγειας κατοικίας αιμόφυρτη και βαριά τραυματισμένη τη γυναίκα. Είχε ξυλοκοπηθεί άγρια και είχε μαχαιρωθεί από τον δράστη. Παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, ωστόσο δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Νωρίτερα χθες, στις 21:30, η άτυχη 41χρονη, που εργαζόταν σε ξενοδοχείο της περιοχής, είχε πάει στο τμήμα και είχε υποβάλει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία για περιστατικό που είχε γίνει το απόγευμα με δράστη και πάλι τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί τη ρώτησαν πού βρίσκεται ο σύζυγός της, εκείνη δήλωσε ότι δεν γνώριζε, έφυγε από το τμήμα στις 22:30 και επέστρεψε στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνομιλούσε με μια γειτόνισσά της όταν εμφανίστηκε ο 51χρονος και άρχισε και πάλι να προκαλεί επεισόδιο.

Η γειτόνισσα έφυγε για να βρει βοήθεια και, όταν επέστρεψε, η 41χρονη ήταν αιμόφυρτη στο έδαφος.

Όπως αποκαλύφθηκε, η 41χρονη τον Ιούνιο είχε κάνει ξανά μήνυση στον σύζυγό της και τότε είχε συλληφθεί ο δράστης για ενδοοικογενειακή βία, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων, γιατί είχε αντισταθεί στη σύλληψη, αλλά στη συνέχεια είχε αφεθεί ελεύθερος.

«Τη χτύπησε και την τραβούσε από τα μαλλιά, φωνάζοντας πως θα τη σκοτώσει»

Σοκάρει η μαρτυρία γειτόνισσας καθώς, όπως είπε στην αστυνομία, ο δράστης αφού χτύπησε την άτυχη γυναίκα, στη συνέχεια την τραβούσε από τα μαλλιά και φώναζε πως θα τη σκοτώσει.

Μάλιστα, η γειτόνισσα του ζευγαριού ήταν αυτή που βρήκε την άτυχη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος και δίπλα της ήταν ένα κουζινομάχαιρο, η λάμα του οποίου είχε στραβώσει, προφανώς από τα χτυπήματα στο σώμα της.

Το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση, ενώ υπήρχε απόφαση Πρωτοδικείου για τον οικοδόμο που έλεγε ότι απαγορεύεται να μένει και να προσεγγίζει τη συζυγική εστία.

Διαβάστε επίσης:

Λέσβος: Πήρε προθεσμία για την Τρίτη ο αστυνομικός – «Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι», δήλωσε η μητέρα της 14χρονης (Video)

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Στον εισαγγελέα ο δράστης – Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του (Video)

Σοκ στην Πάτρα: 22χρονος αυτοκτόνησε σε κοινή θέα – Κρεμάστηκε από κολώνα της ΔΕΗ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:06