search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:55
MENU CLOSE

Αγωγή Δημητριάδη κατά Reporters United, Εφημερίδα Συντακτών και Θανάση Κουκάκη

05.08.2022 18:33
dimitriadis_new

Μπορεί ο Γρηγόρης Δημητριάδης να μην είναι πλέον γ.γ. του πρωθυπουργού, ωστόσο, η σύγκρουση του με δημοσιογράφους δεν μοιάζει να τελειώνει.

Όπως ανακοίνωσαν στα social media οι Reporters United, ο Γ. Δημητριάδης υπέβαλε αγωγή, ύψους 150.000 ευρώ σε βάρος τους για το δημοσίευμά σχετικά με τις παρακολουθήσεις, στο οποίο εμπλέκεται το όνομά του με τίτλο: «Μεσοτοιχία το Μαξίμου με το Predator».

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης ζητά την ανάκληση του δημοσιεύματος και η αγωγή είναι και κατά των δημοσιογράφων: Νικόλα Λεοντόπουλου και Θοδωρή Χονδρόγιαννου.

Παράλληλα, ο Γ. Δημητριάδης κατέθεσε αγωγή και κατά του Θανάση Κουκάκη, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο δημοσιογράφος με ανάρτηση στα social media. Με την αγωγή ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού ζητά από τον δημοσιογράφο να διαγράψει τα tweets που έχει κάνει σχετικά με τις αποκαλύψεις των reporters.gr και της Εφημερίδας των Συντακτών.

Και για να… τριτωσει, ο Γ. Δημητριάδης κατέθεσε αγωγή και κατά της «Εφημερίδας των Συντακτών», με την οποία ζητά ανάκληση του δημοσιεύματος με τίτλο «Μεσοτοιχία το Μαξίμου με το Predator» και αν δεν γίνει αυτό, αξιώνει αποζημίωση 250.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Βουλευτής ενημέρωσε τα κανάλια ποιες μέρες θα είναι Αθήνα για να είναι στα πάνελ 

Θετικός στον κορωνοϊο ο Κώστας Μπακογιάννης: «Τα καλά νέα είναι πως…» (photo)

Νέα Δημοκρατία: Οι φωτογραφίες του Ναπολέοντα Μαραβέγια που επιβεβαιώνουν την υποψηφιότητα του (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:54