search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:45
MENU CLOSE

Νέα Δημοκρατία: Οι φωτογραφίες του Ναπολέοντα Μαραβέγια που επιβεβαιώνουν την υποψηφιότητα του (Photos)

03.08.2022 06:30
maravegias_new

Εδώ και καιρό έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία της υποψηφιότητας του καθηγητή Ναπολέοντα Μαραβέγια με την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Το topontiki.gr είχε συνομιλήσει πριν από σχεδόν ένα μήνα με τον γνωστό καθηγητή και είχε επιβεβαιώσει τις πληροφορίες για πιθανή κάθοδο του με τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια. 

Η αλήθεια είναι ότι η πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεφαλονιά αλλά και οι φωτογραφίες που ανήρτησε ο Ναπολέων Μαραβέγιας στα Social Media την Τρίτη τα μεσάνυχτα έρχονται να οριστικοποιήσουν την υποψηφιότητά του. 

Με καταγωγή από την Κεφαλονιά, ο Καθηγητής του ΕΚΠΑ, διετέλεσε Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην Υπηρεσιακή Κυβέρνηση που συγκροτήθηκε το 2012 από μη Πολιτικά Πρόσωπα κοινής αποδοχής. Η Κεφαλονιά είναι μονοεδρική και εκεί ο κ. Μαραβέγιας θα επιχειρήσει να την κερδίσει έχοντας αντίπαλο τον νυν βουλευτή Παναγή Καππάτο. 

Οι φωτογραφίες που ανήρτησε ο Ναπολέων Μαραβέγιας

Διαβάστε επίσης:

Ο «άγνωστος» Κυριάκος Μητσοτάκης και η συνάντηση με τουρίστριες (Video)

Νέα Δημοκρατία: Νέο «άνοιγμα» στη νεολαία – Οι προβληματισμοί Μητσοτάκη

Εκλογές: Γιατί φουντώνουν πάλι οι συζητήσεις για νέο «φιλελεύθερο» κόμμα 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:44