search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:49
MENU CLOSE

Παραιτήθηκε και ο διοικητής της ΕΥΠ Παναγιώτης Κοντολέων

05.08.2022 13:02
KONTOLEWN_NEW

Λίγη ώρα μετά την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, άλλη μια παραίτηση έγινε γνωστή, αυτή του διοικητή της ΕΥΠ.

Συγκεκριμένα, ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Παναγιώτης Κοντολέων, υπέβαλε την παραίτησή του στον Πρωθυπουργό, κατόπιν λανθασμένων ενεργειών που διαπιστώθηκαν στη διαδικασία των νόμιμων επισυνδέσεων. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή.

Νέος Διοικητής της ΕΥΠ αναλαμβάνει ο έως σήμερα Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, Πρέσβης Θεμιστοκλής Δεμίρης. Ο κ. Δεμίρης θα ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας μετά την επανεκκίνηση των εργασιών της Βουλής.

«Δεν υπήρχε ενημέρωση στο Μαξίμου»

Κυβερνητικές πηγές αναφορικά με την παραίτηση του Διοικητή της ΕΥΠ ανέφεραν ότι για τη νόμιμη επισύνδεση (παρακολούθηση) με εισαγγελική άδεια, δεν υπήρχε ενημέρωση στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Αυτός τον οποίο αφορά θα ενημερωθεί αρμοδίως για όλες τις λεπτομέρειες και για το πως ελήφθη η απόφαση από την ΕΥΠ. Κάποιες λανθασμένες ενέργειες δεν μειώνουν τις σημαντικές εθνικές υπηρεσίες που έχει προσφέρει η ΕΥΠ τα τελευταία χρόνια«, τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Δημητριάδης: Παραιτήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού ο Τσίπρας – Κλιμάκωση και για τις υποκλοπές

Άρειος Πάγος: Μηνυτήρια αναφορά Σπίρτζη για τα πρόσφατα γεγονότα αστυνομικής βίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:49