search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.09.2025 15:08
MENU CLOSE

Kρήτη: Μεθυσμένος Ολλανδός βούτηξε σε άδεια πισίνα

07.08.2022 12:56
pisina

Σε εφημερεύον νοσοκομείο της Κρήτης κατέληξε αργά, το βράδυ του Σαββάτου, ένας 20χρονος τουρίστας από την Ολλανδία ο οποίος βούτηξε σε άδεια πισίνα ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου όταν ο 20χρονος που νωρίτερα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, δεν αντιλήφθηκε ότι η πισίνα ήταν άδεια.

Στο σημείο μετέβη το ΕΚΑΒ και τον παρέλαβε προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο με τραύματα σε πρόσωπο και χέρια.

Πηγή: ekriti

Διαβάστε επίσης:

Όλυμπος: Βρέθηκε σώος ο 30χρονος ορειβάτης

Πυρκαγιές: Μεγάλος κίνδυνος μέχρι την Τρίτη, «ανύπαρκτη» υγρασία και ισχυροί άνεμοι – Οι περιοχές

Σεισμός τώρα κοντά στο Καστελόριζο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.09.2025 15:07