search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:57
MENU CLOSE

Οι Αντετοκούνμπο και η Εθνική μπάσκετ εκτόξευσαν την τηλεθέαση της ΕΡΤ1

10.08.2022 19:01
basket_new

Ο Alpha συνέχισε και χθες την ανοδική πορεία του (είχε μερίδιο 13,6%) έχοντας διαφορά ασφαλείας από τον- δεύτερο- Σκάι σχεδόν μιάμιση ποσοστιαία μονάδα.

Η μεγαλύτερη μεταβολή μεριδίου που καταγράφηκε χθες από τη Nielsen εντοπίζεται στην ΕΡΤ1.

Το πρώτο κρατικό κανάλι βελτίωσε την απόδοση του περίπου κατά 1,5% σε σχέση με την ίδια ημέρα της περασμένης εβδομάδας αλλά και συγκριτικά με το μερίδιο που είχε την Δευτέρα (8/8).

Αυτό οφείλεται στην απευθείας μετάδοση του φιλικού αγώνα μπάσκετ Ελλάδας- Ισπανίας στο ΟΑΚΑ με τους Γιάννη, Κώστα  και Θανάση Αντετοκούνμπο  να αποτελούν βασικούς πόλους έλξης τηλεθεατών.

Στο διάστημα 19.00 με 21.15 έως δύο στους δέκα που εκείνη την ώρα ήταν μπροστά στις τηλεοράσεις τους παρακολουθούσαν την εντυπωσιακή αναμέτρηση στην οποία ο Έλληνας σταρ των Μιλιγουόκι Μπακς κατάφερε 31 (από τους συνολικά 86) πόντους και 10 ριμπάουντ.

Η τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα ήταν το έβδομο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας.

Πρώτη και καλύτερη και με βελτιωμένη τηλεθέαση- συγκριτικά με προχθές- ήταν η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» η οποία αύξησε την διαφορά που έχει με τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί». Την τριάδα κορυφής συμπλήρωσε στο τηλεβαρόμετρο της Τρίτης η σειρά «Μαύρα μεσάνυχτα».

Διαβάστε επίσης:

O  Απόστολος Μαγγηριάδης στην ΕΡΤ – Με δικές του εκπομπές στο ERTNEWS

Ο Γιώργος Σιαδήμας στο ΟΡΕΝ

Πρώτα καρέ από τη σειρά της ΕΡΤ1 «Μια νύχτα του Αυγούστου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 23:54