search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:50
MENU CLOSE

Αναδίπλωση από Αθανασίου: «Ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό συναδέλφων βουλευτών»

11.08.2022 21:03
xaralampos-athanasiou

Ανασκευάζει ο βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε δήλωσή του.

Αναλυτικά η δήλωση του Χαράλαμπου Αθανασίου: 

«Επειδή προέκυψαν παρερμηνείες των όσων είπα σε συνέντευξη μου, τονίζω ότι ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό των συναδέλφων μου βουλευτών ανεξαρτήτως θρησκεύματος. Τούτο δε προκύπτει από προσεκτική ανάγνωση της όλης τοποθέτησης μου. Αυτό που ανέλυσα με σαφήνεια ήταν η επιστημονική άποψή μου, για την άρση του απορρήτου σε θέματα προστασίας της εθνικής ασφάλειας».

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, δήλωσε πως μπορούν να παρακολουθούνται βουλευτές αν υπάρχει θέμα εθνικής ασφάλειας.

Ο κ. Αθανασίου σχολιάζοντας το θέμα των παρακολουθήσεων έδωσε ένα παράδειγμα για να υποστηρίξει ότι είναι θεμιτή η παρακολούθηση βουλευτών υπό προϋποθέσεις: «Ας υποθέσουμε ότι ένας βουλευτής έχει θρησκευτικό προσανατολισμό εντελώς διαφορετικό από τους Ορθόδοξους. Ας πούμε ένας μουσουλμάνος βουλευτής της Βορείου Ελλάδος -δεν λέμε ότι υπάρχει καμία αιχμή, προς Θεού. Αν υποθέσουμε ότι δίνει κάποια πληροφορία στην γείτονα χώρα, από πού θα μπουν οι μετανάστες κλπ. Γιατί δεν πρέπει να ελεγχθεί; Εδώ προέχει η Εθνική Ασφάλεια».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για Αθανασίου: Ζητά την αποπομπή του μετά τη δήλωσή του για τις υποκλοπές σε βάρος μουσουλμάνων βουλευτών

Υποκλοπές: Τα επτά αιτήματα του Θανάση Κουκάκη στον Ισίδωρο Ντογιάκο

Τους τρώνε οι… κοριοί – Απουσία απαντήσεων από την κυβέρνηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 16:48