search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:19
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ για Αθανασίου: Ζητά την αποπομπή του μετά τη δήλωσή του για τις υποκλοπές σε βάρος μουσουλμάνων βουλευτών

11.08.2022 17:17
siriza_new

Την αποπομπή του βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπου Αθανασίου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για τα όσα δήλωσε αναφορικά με τη δυνατότητα υποκλοπών σε βάρος Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών για λόγους εθνικής ασφάλειας.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον β’ αντιπρόεδρο της Βουλής για «κρεσέντο μισσαλοδοξίας» και πως οι δηλώσεις του παραπέμπουν στις θεωρίες «εσωτερικών εχθρών» που θυμίζουν άλλες εποχές.

Η ανακοίνωση καταλήγει με την υπογράμμιση πως αν ο πρωθυπουργός δεν τον αποπέμψει θα θεωρηθεί ο υποβολέας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

«Ο βουλευτής της ΝΔ, αντιπρόεδρος της Βουλής και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, σε ένα κρεσέντο μισαλλοδοξίας δήλωσε σε συνέντευξη του ότι δικαιολογούνται οι παρακολουθήσεις Ελλήνων μουσουλμάνων βουλευτών για λόγους εθνικής ασφάλειας.

Ο κ. Αθανασίου όφειλε να γνωρίζει ότι η ‘’εθνική ασφάλεια’’ αφορά την παρέμβαση τρίτης χώρας στα εσωτερικά της Ελλάδας ή τη συμμετοχή σε εγκληματικές δραστηριότητεςΔεν αφορά και δεν μπορεί να αφορά το θρήσκευμα των Ελλήνων πολιτών ή βουλευτών. Ο κύριος Αθανασίου ισχυρίζεται στην ουσία ότι όσοι δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι είναι εθνικά επικίνδυνοι

Στην πραγματικότητα ο κύριος Αθανασίου δήλωσε απερίφραστα όσα υπαινίχθηκε ο κ. Μητσοτάκης στο διάγγελμα του, επιχειρώντας να καλύψει τις επικίνδυνες ενέργειες της Κυβέρνησής του με αναφορές στην εθνική ασφάλεια και “σκοτεινές δυνάμεις”.

Στην προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν την εκτροπή την οποία έχουν μεθοδεύσει επαναφέρουν θεωρίες ‘’εσωτερικών εχθρών’’ από τις πιο σκοτεινές εποχές της Ελληνικής Ιστορίας.

Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να αποπέμψει σήμερα κιόλας τον κ. Αθανασίου. Διαφορετικά θα αποδείξει ότι είναι ο ίδιος ο υποβολέας τέτοιων απαράδεκτων δηλώσεων».

Διαβάστε επίσης:

Υποκλοπές: Τα επτά αιτήματα του Θανάση Κουκάκη στον Ισίδωρο Ντογιάκο

Τους τρώνε οι… κοριοί – Απουσία απαντήσεων από την κυβέρνηση

Ο Στέλιος Κουτνατζής στη θέση του Δημητριάδη για ένα μήνα – Εν αναμονή ο Μπρατάκος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01