search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:53
MENU CLOSE

Ο Στέλιος Κουτνατζής στη θέση του Δημητριάδη για ένα μήνα – Εν αναμονή ο Μπρατάκος

11.08.2022 16:45
koutnatzis_new

Κενή είχε μείνει εδώ και περίπου μια εβδομάδα η θέση του Γενικού Γραμματέα του Γραφείου του Πρωθυπουργού μετά την παραίτηση του Γρηγόρη Δημητριάδη.

Η παραίτηση του κ. Δημητριάδη σχετιζόταν άμεσα με το σκάνδαλο των υποκλοπών με αποτέλεσμα η θέση να είχε μείνει κενή.

Τελικά, καλύφθηκε την Πέμπτη (11/08) από τον Στέλιο Κουτνατζή έστω και προσωρινά (;) καθώς το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε από την κυβέρνηση αναφέρει πως θα βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση μέχρι τις 10/9/2022.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό ΦΕΚ που εκδόθηκε την Πέμπτη (10/08), ο Ιωάννης-Στέλιος Κουτνατζής ορίζεται στη θέση του Γενικού Γραμματέα του Γραφείου του Πρωθυπουργού έως και τις 10 Σεπτεμβρίου 2022, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως δικηγόρου Αθηνών και λέκτορα Δημοσίου Δικαίου στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) και, μάλιστα, χωρίς καμία πρόσθετη αμοιβή ή αποζημίωση.

Παράλληλα, σε σχετική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου που εκδόθηκε την Παρασκευή (05/08), είχε διευκρινιστεί πως «με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, τοποθετείται Γενικός Γραμματέας Πρωθυπουργού ο Γιάννης Μπρατάκος.

Ο κ. Μπρατάκος παραιτήθηκε από τη θέση του Προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών».

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη (9/8) ότι ο κ. Μπρατάκος είχε δεχθεί και επίσκεψη στο νέο του γραφείο από βουλευτή. Η πρώην δημοσιογράφος Άννα Καραμανλή ήταν αυτή που βρέθηκε δίπλα στον κ. Μπρατάκο. Την επίσκεψη μάλιστα γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτησή της στα Social Media. 

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μπρατάκος δεν μπορούσε να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του αν και παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του ΕΒΕΑ.

Και αυτό διότι μέχρι να οριστικοποιηθεί η αποχώρησή του από την προεδρία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου η θέση δεν μπορεί να μείνει κενή.

Διαβάστε επίσης:

Υποκλοπές: Τα επτά αιτήματα του Θανάση Κουκάκη στον Ισίδωρο Ντογιάκο

Τους τρώνε οι… κοριοί – Απουσία απαντήσεων από την κυβέρνηση

Στηρίζει ο Τσίπρας το αίτημα Ανδρουλάκη να διαβιβαστεί ο φάκελός του στη Βουλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:52