search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:20
MENU CLOSE

Τηλεθέαση: Ντέρμπι ανάμεσα σε «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και Super Cup (πίνακες)

11.08.2022 18:17
tiletheasi3322_new

Συνέβη κι αυτό. Το Mega χθες (10/8) μετέδωσε απευθείας τον αγώνα για το Super Cup. Tην ποδοσφαιρική αναμέτρηση δηλαδή της τροπαιούχου του Champions League, Ρεάλ Μαδρίτης και της τροπαιούχου του Europa League, Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Κάτι άλλο από «ματσάρα» δεν μπορεί να το πει κάποιος.

Την ίδια ώρα ο Alpha, ως συνήθως είχε τα επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Θα μπορούσατε να στοιχηματίσετε για πρόγραμμα που επικράτησε στην κόντρα τηλεθέασης, αλλά το αποτέλεσμα το βλέπετε στον πίνακα του ημερήσιου Top 10 της Nielsen. Πιθανόν κάποιοι να έχαναν το στοιχηματάκι.

Κέρδισε η κωμική σειρά του Alpha. Σχεδόν μισό εκατομμύριο τηλεθεατές είδαν τα επεισόδια της «Μουρμούρας», περί τις 450.000 επέλεξαν την ποδοσφαιρική αναμέτρηση από το Mega.

Ακόμα κι αν κάποιοι έκαναν ζάπινγκ μεταξύ των δύο καναλιών η ουσία είναι πως περί το εκατομμύριο τηλεθεατές ήταν μπροστά στους δέκτες τους μεταξύ 21.47 και 23.53. Δεν το λες και λίγο για την εποχή.

Πάντως η ποδοσφαιρική κάλυψη του αγώνα είχε καλύτερη απόδοση συγκριτικά με εκείνη που κατάφεραν τα επαναληπτικά προγράμματα του Mega την ίδια μέρα της περασμένης εβδομάδας.

Στην τρίτη θέση το μυθοπλαστικό ριάλιτι «Οικογενειακές ιστορίες» να δέχεται πίεση από την τουρκική σειρά «Άπιστος» του ΣΚΑΪ που όλο προσθέτει σε τηλεθέαση με κάθε επεισόδιο.

Πέντε στα δέκα επικρατέστερα πρόγραμμα της προηγούμενης ημέρα ήταν το Alpha, τρία του ΣΚΑΪ (τα δύο ήταν δελτία ειδήσεων) και δύο του Mega.

Διαβάστε επίσης:

«Βομβαρδισμός» πρωινής ενημέρωσης λόγω εξελίξεων

«Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Ο σκηνοθέτης Πίτερ Τζάκσον, η Amazon Prime Video και τα παρασκήνια στα γυρίσματα (Photos/Video)

Η Disney ξεπέρασε για πρώτη φορά το Netflix

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 19:20