search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:59
MENU CLOSE

«Βομβαρδισμός» πρωινής ενημέρωσης λόγω εξελίξεων

11.08.2022 15:36
atairiastoi_new

Οι πολιτικές εξελίξεις ώθησαν τα κανάλια σε αναπρογραμματισμό των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών.

Το «χορό» της ενημέρωσης ανοίγει στις 20 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο, ο Γιώργος Αυτιάς με την ανανεωμένη, όπως τονίζεται, εκπομπή «Καλημέρα» (Σκάι).

Δευτέρα, 22 του μήνα πιάνουν δουλειά οι Ιορδάνης Χασαπόπουλος- Ανθή Βούλγαρη με το «Κοινωνία ώρα Mega» και την ίδια μέρα, στην ώρα του, ο  Νίκος Ευαγγελάτος με το «Live news».

Στις 27 Αυγούστου θα βγει στον αέρα (10.00) του Σκάι η εκπομπή «Δεκατιανοί» με τους Γιάννη Πιτταρά-Γιώργο Γρηγοριάδη, σαν τρέιλερ-κατά την μπασκετική ορολογία- στην πρωινή ενημέρωση του Γιώργου Αυτιά.

Μετά δύο ημέρες, δηλαδή στις 29 Αυγούστου θα αρχίσει «ομοβροντία» ενημέρωσης. Το Open θα λανσάρει τις καθημερινές ειδησεογραφικές εκπομπές της πρωινής ζώνης του με τους ΝιφλήΦώσκολου (05.00-07.00), ΚαμπουράκηΣτάθη (07.00- 10.00). Τότε αρχίζουν και οι «Συνδέσεις» (05.00-10.00) στην ΕΡΤ1 με Χριστίνα Βίδου- Κώστα Παπαχλιμίντζο.

Στον Σκάι, την ίδια μέρα, αρχίζουν η ανανεωμένη  ως προς τα πρόσωπα καθημερινή εκπομπή «Σήμερα» καθώς ο Δημήτρης Οικονόμου θα παρουσιάζει την εκπομπή με τους Ντόρα Κουτρόη και Άκη Παυλόπουλο, οι οποίοι θα δίνουν σκυτάλη σε δίωρη ενημερωτική εκπομπή (δεν έχει αποφασιστεί αν θα διατηρηθεί ο τρέχων τίτλος «News room») και μετά θα συνεχίζουν την ενημέρωση οι «Αταίριαστοι» Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας.

Στον ΑΝΤ1 ετοιμάζονται για το αναβαθμισμένο «Καλημέρα Ελλάδα» με το Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου, ως το απόγευμα (11/8), δεν υπήρχε ενημέρωση για το πότε ακριβώς θα κάνει πρεμιέρα η ειδησεογραφική εκπομπή του σταθμού.

Πιθανολογείται ότι η εκπομπή θα αρχίσει στις 29 του μήνα.  Το πρώτο τρέιλερ της πάντως είναι ήδη στον αέρα.

Κύκλοι περι τον Alpha και το Star εκτιμούν ότι τα πρωινά προγράμματα στα δύο κανάλια θα μπουν στη «μάχη» της τηλεθέασης αρχές Σεπτεμβρίου.

Στις 5 Σεπτεμβρίου το πιθανότερο θα αρχίσουν οι κόντρες και στα πρωινομεσημεριανάδικα των καναλιών (Τσιμτσιλή, Χατζίδου- Παύλου, Σκορδά, Μαγγίρα, Μελέτη, Μπάρκα, Μενεγάκη, Καινούργιου, Μιχελιδάκη κλπ).

Διαβάστε επίσης:

«Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών»: Ο σκηνοθέτης Πίτερ Τζάκσον, η Amazon Prime Video και τα παρασκήνια στα γυρίσματα (Photos/Video)

Η Disney ξεπέρασε για πρώτη φορά το Netflix

Η Μαρία Αναστασοπούλου με το μαγιό της λίγο πριν μπει στο στούντιο του «Καλημέρα Ελλάδα» (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:59