search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:22
MENU CLOSE

Γιώργος Παπαδάκης: Τι θα γίνει με το μουστάκι του τη νέα σεζόν; Απάντηση στο teaser του Αντ1

04.08.2022 00:40
papadakis- moustaki-new

«Καλημέρα Ελλάδα» θα λέει για μια ακόμη χρονιά στον Αντ1 ο Γιώργος Παπαδάκης στους τηλεθεατές την νέα σεζόν που ξεκινά τον Σεπτέμβριο.

Ωστόσο, στην εκπομπή επικρατεί αέρας ανανέωσης καθώς δίπλα του θα είναι η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία ανήκει και επίσημα πλέον στο δυναμικό του σταθμού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγες ώρες, «ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του την Μαρία Αναστασοπούλου.

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα δυνατό πρόσωπο της νέας δημοσιογραφικής γενιάς με επιτυχημένη πορεία στην τηλεόραση. Ξεχωρίζει για τον ευθύ, εύστοχο και ουσιαστικό λόγο της, αλλά και για τη δυναμική της παρουσία στη μάχη της είδησης.

Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη
».

Ωστόσο, στον ΑΝΤ1 θέλησαν να δώσουν κάτι παραπάνω από μια απλή ανακοίνωση στους τηλεθεατές.

Ακολούθησε ένα πολύ ενδιαφέρον teaser βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Γιώργος Παπαδάκης.


Το μεσημέρι της Τετάρτης, λοιπόν, δημοσιεύτηκε το πρώτο τρέιλερ για την επιστροφή του «Καλημέρα Ελλάδα», το οποίο θα είναι λίγο… αλλαγμένο. Στο υλικό αυτό, ο παρουσιαστής της εκπομπής ξυρίζεται στον καθρέφτη του, όταν ακούγεται μια φωνή που λέει «Γιώργο, αυτή μέχρι και μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις».



Τότε, ο Γιώργος Παπαδάκης παίρνει τον αφρό ξυρίσματος στα χέρια του, τον απλώνει στο χαρακτηριστικό μουστάκι του, ωστόσο το τρέιλερ σταματά εκεί με την ένδειξη «συνεχίζεται».

Η συνέχεια τον Σεπτέμβριο στις οθόνες μας.

Διαβάστε επίσης:

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 4 Αυγούστου

Φώτης Σεργουλόπουλος: Σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για να αναλάβει το πρωινό πρόγραμμα

Στον ΑΝΤ1 η Μαρία Αναστασοπούλου – Η ανακοίνωση του σταθμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 13:18