search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:49
MENU CLOSE

Γιώργος Παπαδάκης για «Καλημέρα Ελλάδα»: Την επόμενη σεζόν θα δώσω τη σκυτάλη (video)

29.06.2022 11:46
papadakis_ant1

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» ήταν ο Γιώργος Παπαδάκης που αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να παραδώσει τη σκυτάλη της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».

«Είμαι περήφανος για το ότι δημιούργησα αυτή τη ζώνη. Όσο αλαζονικό και να ακούγεται, δεν υπήρχε τηλεόραση σε αυτή την ώρα. Δημιουργήθηκαν πάνω από 1000 θέσεις εργασίας», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Μιλώντας για την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αποκάλυψε ότι «μέσα στην επόμενη σεζόν θα δώσω τη σκυτάλη, δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο ποιος θα αναλάβει. Τον έχω στο μυαλό μου αυτόν τον άνθρωπο. Μπορεί να μην είναι ένας αλλά δύο. Δεν θα φύγω ποτέ από την εκπομπή, θα είμαι εκεί».

«Η εκπομπή θα βγει κανονικά κι αυτό θα γίνει προοδευτικά. Θα έχω το γενικό συντονισμό της εκπομπής, δεν μπορώ να το εγκαταλείψω. Έχω τέσσερα παιδιά, το τέταρτο είναι η εκπομπή», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Απαντώντας σε σχόλιο του παρουσιαστή για το ότι ανανέωσε ξανά το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Παπαδάκης έσπευσε να σχολιάσει λέγοντάς του ότι δεν αισθάνεται ότι ανανέωσε καθώς όπως τόνισε, δεν πρόκειται ποτέ να φύγει από τον σταθμό, ενώ απάντησε στο εάν σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει τηλεοπτική στέγη σε αυτά τα 30 χρόνια που βρίσκεται στον χώρο.

«Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να φύγω αλλά δεν το έκανα. Ένας από τους λόγους που δεν ενέδωσα ήταν αυτός. Αυτό το παζάρι με ενοχλούσε».

Στο σημείο αυτό παραδέχτηκε ότι είχε «δελεαστικότατες προτάσεις με περισσότερα χρήματα από τον ΑΝΤ1. Εγώ είμαι λαϊκής προέλευσης κι απλός. Όλα αυτά τα έκλεισε και με πόσα λεφτά, με ενοχλούσαν. Έχει έρθει ιδιοκτήτης καναλιού που ξέχασε το πορτοφόλι του και το κινητό στο σπίτι μου. Υπάρχει περίπτωση που έχω κλείσει ραντεβού με ιδιοκτήτη άλλου καναλιού και με κάρφωσε η οικονόμος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που έτυχε να είναι στον ίδιο χώρο. Όταν έφυγα από το ραντεβού, το ήξεραν ήδη στον ΑΝΤ1. Τα ραντεβού να τα κάνεις κι από ματαιοδοξία. Α, με θέλουν» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Διαβάστε επίσης:

ΠΣΑΤ: Φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας για τους αστέγους

Αγγελική Νικολούλη: Το ζεϊμπέκικο μετά το τέλος του Τούνελ (Video)

Μega: Νέα σειρά με πολλούς ηθοποιούς από τις Άγριες Μέλισσες (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 21:49