search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 11:14
MENU CLOSE

Μega: Νέα σειρά με πολλούς ηθοποιούς από τις Άγριες Μέλισσες (Photos)

29.06.2022 10:30
kakouris new

Η… μπίλια έκατσε στο Mega. Ετοιμάζεται νέα σειρά μυθοπλασίας που «πατάει» σε ευπώλητο μυθιστόρημα και θα έχει κοινά σημεία με τις «Άγριες Μέλισσες».

Η παραγωγή είναι των στούντιο Καραγιάννη και ακριβώς εδώ βρίσκεται η απάντηση στην απορία, πως γίνεται μια νέα σειρά ενός καναλιού να έχει κοινά σημεία με μια άλλη, άλλου τηλεοπτικού σταθμού.

Απλώς διότι ηθοποιοί που συστήθηκαν στο πλατύ κοινό με πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά «Άγριες μέλισσες», εκτός απρόσμενης εξέλιξης, θα λάβουν θέσεις οσονούπω μπροστά από τις κάμερες για τη νέα παραγωγή μυθοπλασίας της JK Productions (τα στούντιο Καραγιάννη δηλαδή) η οποία, όπως και οι «Άγριες» μέλισσες»- να ένα ακόμα κοινό σημείο- βασίζεται σε βιβλίο.

Το «Μαύρο ρόδο», όπως τιτλοφορείται τουλάχιστον για την ώρα, η σειρά αποτελεί εικονοποίηση των σελίδων του ομότιτλου μυθιστορήματος που είχε συγγράψει η Ελένη Καπλάνη και εκδόθηκε στο μακρινό 2003 (εκδ Λιβάνη).

Η υπόθεση του έργου

Η ιστορία έχει στο επίκεντρο μία καλόγρια, την αδελφή Ελισάβετ, η οποία επιστρέφει στο πατρικό της και καλείται να αποφασίσει αν θα ακολουθήσει τον έρωτα που ξυπνάει μέσα της στο πρόσωπο του Δημήτρη ή αν θα παραμείνει αφοσιωμένη στον δρόμο του Θεού, που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Το σενάριο έχει αναλάβει ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και Μαρία Καλλιμάνη θα έχουν τους νευραλγικούς ρόλους, αν δεν αλλάξει κάτι το επόμενο διάστημα.

Από Σεβαστός… παππάς

Ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Διδασκάλου- καθώς πλησιάζει το τέλος γυρισμάτων στις «Άγριες μέλισσες»- θα έχουν επίσης κεντρικούς ρόλους στο «Μαύρο ρόδο». Ο Κακούρης για τις ανάγκες του νέου ρόλου του θα αφήσει, όπως λέγεται, μούσι.

Η ριζική αυτή αλλαγή για τις ανάγκες του ρόλου στη νέα καθημερινή σειρά, αναφέρεται, ότι τον υποχρέωσε τον ηθοποιό να αφήσει το ρόλο- έστω και για ορισμένα επεισόδια- στη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» της Βικτώριας Χισλοπ που αποτελεί τη συνέχεια για το «Νησί». Διότι ο ηθοποιός στο «Μαύρο ρόδο» θα κάνει έναν παππά.

Αλλά και η Διδαδσκάλου θα ξαναφορέσει «μαύρα», όχι φορέματα ή ταγέρ αυτή τη φορά αλλά ράσο αφού θα υποδυθεί την ηγουμένη της ιστορίας.

Επίσης στο «Μαύρο ρόδο» με φόρα από τις «Άγριες μέλισσες» θα πάνε η Ελένη Καρακάση και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, ο οποίος έκανε τον Ακύλα Μεγαρίτη στα νιάτα του (είχε εξάλλου και κομβικό ρόλο με αξιοπρόσεκτη ερμηνεία στην συγκλονιστική μίνι σειρά «Αγάπη παράνομη» της ΕΡΤ1).

Αναμένεται επίσης να ολοκληρωθεί και η «μεταγραφή» του Γιάννη Κουκουράκη (του Κωνσταντή από τις «Άγριες μέλισσες») στη νέα πρόταση των στούντιο Καραγιάννη, για το Mega.

Διαβάστε επίσης

Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστικό το τελευταίο επεισόδιο

ΕΡΤ: Ανανεώνεται η θητεία στους διευθυντές των ραδιοφώνων

Netflix: Τι να περιμένουμε μέσα στον Ιούλιο – Αναλυτικά όλη η λίστα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 11:04