search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:41
MENU CLOSE

Αιγάλεω: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο άνδρες για την αρπαγή βρέφους

12.08.2022 17:32
astinomia_new

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για την αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω μετά τις απολογίες τους, ενώ αντιμετώπιζαν την κατηγορία αρπαγής βρέφους 8 μηνών κατά συναυτουργία, σε βαθμό κακουργήματος.

Στους κατηγορούμενους επιβλήθηκαν οι δύο περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Οι δύο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν την περασμένη Δευτέρα (8/8) στο σταθμό του Μετρό στο Αιγάλεω, όταν δύο, παρατηρητικοί δημοτικοί αστυνομικοί τους εντόπισαν με το βρέφος στα χέρια.

Οι δύο άνδρες, 30 και 33 ετών, αρχικά, υποστήριξαν στους δημοτικούς αστυνομικούς ότι η μητέρα του βρέφους είναι στενή τους φίλη και τους έδωσε το παιδί για να το πάνε βόλτα. Τότε οι δύο αστυνομικοί τους ζήτησαν να πάρουν τη μητέρα τηλέφωνο για να έρθει να πάρει το παιδί.

Όλοι, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα και εκεί η γυναίκα κατήγγειλε τους δύο άνδρες για αρπαγή, καθώς εντοπίστηκαν με το μωρό της σε μεγάλη απόσταση από το σπίτι τους.

Όμως, οι δύο άνδρες στο Αστυνομικό Τμήμα φέρεται να άλλαξαν τα λεγόμενα τους και να υποστήριξαν ότι η μητέρα τους είχε δώσει το μωρό για να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ, κάτι που ίδια αρνείται κατηγορηματικά.

Στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι αρνούνται ότι προέβαλαν τέτοιο ισχυρισμό στους αστυνομικούς και επισημαίνουν ότι δεν υπάρχει τέτοια κατάθεση τους στη δικογραφία.

Τελικά, στις απολογίες τους και οι δυο αρνήθηκαν την κατηγορία της αρπαγής και ισχυρίστηκαν ότι πήραν το παιδί με τη συναίνεση της μητέρας για να το πάνε βόλτα.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην Ξάνθη: 36 κρούσματα κορωνοϊού σε γηροκομείο – Τα 10 είναι από το προσωπικό

Δεκαπενταύγουστος: Κορυφώνεται η έξοδος των Αθηναίων – Σε πλήρη εξέλιξη τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας (videos)

Γιαμαρέλλου: 110.000 επαναμολύνσεις τον Ιούλιο – Να φοράνε μάσκα οι ανεμβολίαστοι (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:40