search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:51
MENU CLOSE

Τα… συγχαρητήρια του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2242
10/08/2022
13.08.2022 17:46
Φάμελλος: Το νέο αναπτυξιακό μοντέλο της χώρας διαθέτει ισχυρό κοινωνικό και περιβαλλοντικό πρόσημο - Media

Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» δίνουν οι Φάμελλος και Πέρκα, τομεάρχης και αναπληρώτρια τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Τα συγχαρητήρια βεβαίως είναι ειρωνικά, διότι, όπως τονίζουν, το πρόγραμμα εξαγγέλθηκε καταμεσής του χειμώνα, στις 7.1.2022, και η κυβέρνηση κατάφερε να ανακοινώσει τους δικαιούχους 7 μήνες αργότερα. Κοινώς, οι δικαιούχοι θα πάρουν κλιματιστικά και ψυγεία μετά το τέλος της θερινής περιόδου. Καλό;

Τονίζουν επίσης ότι «στο σύνολο της χώρας είναι επιλέξιμη μόλις μία (1) στις 6 (έξι) αιτήσεις (στην Αττική λιγότερες από μία (1) στις 10)» και αναφέρουν ότι μ’ αυτά τα δεδομένα κρατούν επιφυλάξεις «για το ποια θα είναι η τελική απορρόφηση του προγράμματος, καθώς η χρηματοδότηση, ακόμα και για τους πιο ευάλωτους, δεν υπερβαίνει το 50%».

Βλέπουν κοινώς γαλάζια επικοινωνιακή «φούσκα» στις αρχικές δηλώσεις για 300.000 ωφελούμενους. Τα χάλια τους ως προς την απορρόφηση / υλοποίηση έχουν και το πρόγραμμα «Ηλέκτρα» (ενεργειακή αναβάθμιση δημόσιων κτηρίων) και το «Εξοικονομώ».

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι αρχηγοί κρατών ελέγχουν τις μυστικές υπηρεσίες;

Γιατί το ΠΑΣΟΚ επιμένει στο Predator

«Αγκάλιασαν» τον Βενιζέλο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15