search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 06:24
MENU CLOSE

Μπόρις Τζόνσον: Aπολαμβάνει τις διακοπές του στην Κάρυστο – Μπάνιο και γυμναστική σε «άγνωστη» παραλία (Photos)

16.08.2022 11:54
boris_johnson_new

Η Κάρυστος είναι μια πολύ όμορφη περιοχή της Εύβοιας. Πανέμορφες παραλίες, πεντακάθαρες θάλασσες αφού βλέπει στο Αιγαίο, κοντά στην Αθήνα αφού απέχει μόλις μία ώρα και ένα τέταρτο με το καράβι από Ραφήνα – το μόνο ίσως μειονέκτημα που θα μπορούσε να βρει κανείς είναι ότι φυσάει συχνά και πολύ.

Προφανώς όλα αυτά εκτίμησε ο απερχόμενος βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος για τις διακοπές του. Και μάλιστα ανακάλυψε έναν απομονωμένο όρμο για να απολαύσει το μπάνιο του.

Μάλιστα, όπως ανέφεραν οι ντόπιοι στη βρετανική εφημερίδα The Sun, έμειναν έκπληκτοι με το πώς η παρέα του Μπόρις Τζόνσον βρήκε το ερημικό σημείο και πρόσθεσαν πως έδειχνε χαλαρός καθώς διάβαζε ένα βιβλίο ενώ ο δίχρονος γιος του Γουίλφρεντ απολάμβανε το κολύμπι του.

Όπως δήλωσε ένας ντόπιος: «Δεν έχω ιδέα πώς βρήκε ο Μπόρις Τζόνσον αυτή την παραλία -ακόμη και οι ντόπιοι που ζουν εδώ για χρόνια δεν την ξέρουν και η παρέα του ήταν οι μόνοι άνθρωποι εκεί. Είναι ένα υπέροχο σημείο αλλά δεν υπήρχε καθόλου σκιά, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 34ο Κελσίου, οπότε δεν θα μπορούσε να μείνει εκεί για πολλή ώρα με τα παιδιά του. Έφυγαν καθώς έδυε ο ήλιος με δύο αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στον χωματόδρομο που οδηγεί στην παραλία».

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανάρτησε η Sun, ο απερχόμενος Βρετανός πρωθυπουργός, φορώντας μια μαύρη βερμούδα-μαγιό, τεντώνει τα χέρια του στην παραλία, ίσως κάνοντας κάποιες ασκήσεις, ενώ η σύζυγός του Κάρι Σίμοντς εικονίζεται πίσω του να μαζεύει μία πετσέτα θαλάσσης.

Σε άλλες φωτογραφίες που δημοσίευσε αποκλειστικά η Daily Mail, ο Μπόρις Τζόνσον με την οικογένειά του εικονίζονται στο εστιατόριο «Το Αιγαίο» στην Κάρυστο με θέα στην εκπληκτική παραλία Ποτάμι να απολαμβάνουν ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Νωρίτερα, το Σάββατο, το ζευγάρι εθεάθη να ψωνίζει σε υποκατάστημα μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Νέας Μάκρης.

Διαβάστε επίσης

Φωτιά στην Θάσο: Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή 65χρονου για εμπρησμό (Video)

Στον Έβρο ο Μηταράκης – Επισκέπτεται το ΚΥΤ όπου μεταφέρθηκαν οι 38 μετανάστες (Video)

«Κάθε μέρα το ίδιο μαρτύριο» – Η μαθήτρια-θύμα μπούλινγκ περιγράφει τον εφιάλτη της (Video/Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28