search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:13
MENU CLOSE

Μεσσήνη: Προφυλακίστηκε ο 50χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του

16.08.2022 16:27
messini_new

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 50χρονος, που τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε βάρος της πρώην συζύγου του.

Σύμφωνα, με το eleftheriaonline.gr, ο 50χρονος απολογήθηκε σήμερα ενώπιον των εισαγγελικών αρχών Καλαμάτας, μετά από δύο προθεσμίες που είχε ζητήσει και λάβει όπως προβλέπει ο νόμος.

Το περασμένο Σάββατο είχε ζητήσει και έλαβε νέα προθεσμία, προκειμένου να εξεταστεί από τον δικηγόρο του η ογκωδέστατη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και να καθοριστεί η υπερασπιστική του γραμμή.

Λίγα 24ωρα μετά, ο 50χρονος συνέχισε να δηλώνει μετανιωμένος για την πράξη του, ευρισκόμενος σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Μάλιστα εξέφρασε την βούληση να βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγείας της 49χρονης, πρώην συζύγου του, με όποιο τρόπο μπορεί.

Η 49χρονη παραμένει νοσηλευόμενη στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας, όπου η κατάσταση στο μάτι της παρουσιάζει μικρά σημάδια βελτίωσης.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάνδρι: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς της 8χρονης που πέθανε από θερμοπληξία μέσα σε ΙΧ

Κουκάκι: Συνελήφθη 55χρονη που προσπάθησε να αρπάξει 2χρονο αγοράκι – Πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα (Video)

Εισβολή στο Εφετείο: Προφυλακιστέος ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:12