search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:10
MENU CLOSE

Mεσσήνη: Μάχη για να μη χάσει την όρασή της δίνει η 49χρονη – Απολογείται αύριο ο δράστης (Video)

12.08.2022 09:05
kalamata new

Εξακολουθεί να συγκλονίζει την κοινή γνώμη η επίθεση με καυστικό υγρό ενός 50χρονου στην πρώην σύζυγό του σε χωριό της Μεσσήνης.

Ο καθ’ ομολογία δράστης –  ο 50χρονος  που επιτέθηκε  στην πρώην σύζυγό του τα ξημερώματα της Τετάρτης τραυματίζοντάς την σοβαρά στο δεξί μάτι – είχε οδηγηθεί το απόγευμα της Τετάρτης στην εισαγγελέα Καλαμάτας και τού ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στην ανακρίτρια αύριο το μεσημέρι.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο δράστης σχεδίασε με λεπτομέρεια κάθε του κίνηση, αν και παρουσιάζεται μεταμελημένος και διατεθειμένος να συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο και μέσο στο θύμα του, ώστε να ξεπεράσει το πολύ σοβαρό πρόβλημα όρασης από το χημικό έγκαυμα που προκάλεσε το οξύ στο δεξιό της μάτι.

«Κλαίει και οδύρεται»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του ο οποίος μίλησε στο Messinialive, ο 50χρονος «κλαίει και οδύρεται» κι όσο περνά η ώρα συνειδητοποιεί την πράξη του για την οποία και ζήτησε συγγνώμη και εμφανίζεται μετανιωμένος.

Παρ’ όλα αυτά, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο δράστης που είναι οδηγός φορτηγού – νταλίκας στο επάγγελμα είχε αποφασίσει να φύγει με δρομολόγιο της μεταφορικής εταιρείας που εργάζεται για τη Γερμανία.

Μάλιστα, με τον τρόπο αυτό προσπαθούσε να χτίσει και το άλλοθι για την επίθεση, ενώ ανάλογα με τις εξελίξεις της υπόθεσης και τα στοιχεία θα αποφάσιζε εάν θα επέστρεφε στην Ελλάδα ή αν θα αναζητούσε κάποιο καταφύγιο στο εξωτερικό, προσπαθώντας να σβήσει τα ίχνη του.

Αγώνα για να μην χάσει το μάτι της

Στο  μεταξύ, αγώνα για να μη χάσει την όρασή της από το ένα μάτι, αυτό στο οποίο της έριξε καυστικό υγρό ο πρώην σύζυγός της, δίνει η 49χρονη γυναίκα, στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Η 49χρονη περιέγραψε, με δηλώσεις της στο Mega, τις στιγμές τρόμου που έζησε στη διάρκεια του φρικτού περιστατικού στη Μεσσήνη.

«Στο πρόσωπο είναι και έχει κάνει ζημιά στο δεξί μου μάτι. Η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά, αλλά σταθερά, είχα ενημέρωση από τους γιατρούς μου πριν λίγο. Μόνο αυτό μπορώ να σας πω, ότι η κατάστασή μου βελτιώνεται αργά και σταθερά», δήλωσε η άτυχη γυναίκα για τον τραυματισμό της.

Ζούσαν στο ίδιο σπίτι θύμα και δράστης

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, τον τελευταίο καιρό, παρά το γεγονός πως είχαν χωρίσει, ζούσαν στο ίδιο σπίτι θύμα και δράστης και η 49χρονη δούλευε σε μεγάλο καθαριστήριο στην Ανάληψη του Δήμου Μεσσήνης.

Εκεί ο δράστης είχε στήσει καρτέρι στις 4 τα ξημερώματα, κι όταν η άτυχη γυναίκα προσπάθησε να ξεκλειδώσει το λουκέτο της εξώπορτας για να εισέλθει στην εργασία της, πετάχτηκε από τις ελιές και της επιτέθηκε, ρίχνοντας στο πρόσωπό της υδροχλωρικό οξύ.

Οι δυό τους είχαν προσωπικές και οικονομικές διαφορές.

Διαβάστε επίσης

Λέσβος: Συνελήφθη… 10χρονος για εμπρησμούς!

Θάσος: Σε ύφεση η φωτιά – Συνεχίζεται η επιχείρηση κατάσβεσης (Video)

Έγκλημα στην Άρτα: Δέχθηκε 4 σφαίρες για να σώσει την κόρη του – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 14:57