search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:18
MENU CLOSE

Κόντρα Θεοδωρικάκου – ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες στον Έβρο

17.08.2022 11:17
tsipras_theodorikakos_new

Πολιτική κόντρα, με αφορμή την υπόθεση των 38 μεταναστών στον Έβρο, έχει ξεσπάσει μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου και του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή στάθηκε η καυστική απάντηση του Τάκη Θεοδωρικάκου στο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, για την έντονη κριτική που άσκησε στη κυβέρνηση σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.

«Μαθήματα εθνικής κυριαρχίας από τον τέως πρωθυπουργό, που δεν γνωρίζει ότι υπάρχουν σύνορα στη θάλασσα δεν δεχόμαστε», τονίζει χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Παράλληλα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος επαναλαμβάνει την κυβερνητική θέση ότι οι συντεταγμένες που είχαν δοθεί για την νησίδα όπου είχαν παγιδευτεί οι μετανάστες ήταν εκτός Ελλάδος και όταν πέρασαν σε ελληνικό έδαφος διασώθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία.

«Αν ο κύριος Τσίπρας θέλει να ανοίξουμε τα σύνορα της Ελλάδας και να μπαίνει ελεύθερα χωρίς έλεγχο οποιοσδήποτε όπως επί των ημερών του ας το πει ευθέως. Τον παραδίδουμε στην κρίση του ελληνικού λαού», προσθέτει.

Τέλος, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξαπολύει «βέλη» κατά του Αλέξη Τσίπρα και για την κριτική που ασκεί και στο θέμα των υποκλοπών.

ΣΥΡΙΖΑ: «Όσο καταρρέουν τόσο πιο χυδαίοι, ψεύτες και επικίνδυνοι θα γίνονται»

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην επίθεση Θεοδωρικάκου στον Αλέξη Τσίπρα.

«Η κυβέρνηση του Turkaegean και του Όρουτς Ρέιτς, ​που κόντεψε να φτάσει στη Σαλαμίνα, είναι η τελευταία που μπορεί να δίνει μαθήματα πατριωτισμού στον οποιονδήποτε, πόσω μάλλον στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα. Όπως στο σκάνδαλο των υποκλοπών έτσι και στον Έβρο όταν αποκαλύπτονται τα ψέματά τους αρχίζουν επιθέσεις με νέα ψέματα,  χυδαιότητες και συκοφαντίες όπως το σημερινό ακροδεξιό παραλήρημα του τέως Κνίτη, κ. Θεοδωρικάκου…», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ούτε και εκεί όμως πρωτοτυπούν καθώς αποδεικνύονται κακοί αντιγραφείς του τραμπισμού. Είχαμε προειδοποιήσει έγκαιρα ότι όσο αυτή η κυβέρνηση καταρρέει τόσο πιο χυδαία και επικίνδυνη για τη Δημοκρατία και την πολιτική ζωή θα γίνεται. Χρέος όλων των προοδευτικών πολιτών είναι να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η θλιβερή και ντροπιαστική για τη χώρα, περίοδος της διακυβέρνησης Μητσοτάκη», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Οικονόμου: Ο Τσίπρας εργαλειοποιεί την τραγωδία στον Έβρο – Βρίσκεται σε παραληρηματικό αντιπολιτευτικό μένος

Σαφείς αιχμές Παυλόπουλου για υποκλοπές: Οι φορείς της εξουσίας να αναλαμβάνουν την πολιτική ευθύνη

Έβρος: Στη Βουλή θα φέρει τα γεγονότα το ΠΑΣΟΚ – Για «κρυφτούλι» της ελληνικής και της τουρκικής κυβέρνησης μιλά το ΚΚΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 19:18