search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:06
MENU CLOSE

Βαρκελώνη: Τουρίστας εκθειάζει την πόλη, την ώρα που… κλέβουν τσάντα πίσω του (Video)

17.08.2022 21:38
varkeloni_new

Την ώρα που ένας τουρίστας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την πόλη της Βαρκελώνης, ένας άνδρας κλέβει μία τσάντα ακριβώς πίσω του.

Σε κανάλι της ισπανικής τηλεόρασης, οι δημοσιογράφοι πήγαν σε παραλία και μιλούσαν με τους λουόμενους. Ένας από αυτούς, μιλώντας στην κάμερα του καναλιού, περιέγραφε το υπέροχο φαγητό της πόλης και τον πανέμορφο καιρό της.

Από πίσω, όταν ο τουρίστας έλεγε στον δημοσιογράφο «αγαπώ τη Βαρκελώνη», ο κλέφτης εμφανίστηκε και πήρε στα γρήγορα μια τσάντα που είχε αφήσει κάποιος άλλος στην παραλία.

Ο κλέφτης έφυγε και ο τουρίστας συνέχιζε να πλέκει το εγκώμιο της Βαρκελώνης: «η παραλία είναι πολύ όμορφη, το νερό είναι καθαρό και κρύο», έλεγε στην κάμερα.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο ιδιοκτήτης της κλεμμένης τσάντας γύρισε πίσω φωνάζοντας: «Κάποιος μου έκλεψε τα πράγματα, τον είδε κανείς;»

Η αστυνομία όμως ευτυχώς κατάφερε και εντόπισε τον κλέφτη: «Χάρη σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα και την αστυνομική κατάθεση του θύματος, εντοπίσαμε και συλλάβαμε τον δράστη της κλοπής στην παραλία Sant Miquel».

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στον σταθμό στο Σάουθγουορκ του Λονδίνου (Videos)

Πέθανε ο γνωστός σκηνοθέτης Βόλφγκανγκ Πέτερσεν (videos)

CDC: Πρωτοφανής ομολογία αποτυχίας στην αντιμετώπιση της πανδημίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:01