search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:01
MENU CLOSE

«Μαύρο ρόδο»: Πρώτη «γεύση» από το ερωτικό δράμα του Mega (Video)

18.08.2022 12:52
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ MEGA

Σκηνές από τη νέα δραματική σειρά «Μαύρο ρόδο» έδωσε στη δημοσιότητα το Mega  η οποία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη που είχε κυκλοφορήσει το 2003 (εκδ. Λιβάνη).

Η σειρά του Mega, σε σενάριο Γιώργου Κρητικού και  σκηνοθεσία ο Κώστα Αναγνωστόπουλο, εστιάζει στην ιστορία της μοναχής Ελισάβετ, η οποία όταν ήταν μικρή είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα και οι γονείς της την «έταξαν» στην Παναγιά. Το κορίτσι γλίτωσε, έγινε καλά και σύμφωνα με το τάμα πηγαίνει σε μοναστήρι για να γίνει μοναχή.

Ισχυρός σεισμός όμως προκαλεί μεγάλες ζημιές στη μονή και η δόκιμη αδελφή Ελισάβετ καθ’ υπόδειξη της ηγουμένης επιστρέφει στο χωριό της, κάπου στην Ήπειρο, μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές στο μοναστηριακό συγκρότημα ώστε να είναι ασφαλές και πάλι.

Η Ελισάβετ στο χωριό καλείται να παραβρεθεί σε πάρτι τη θετής αδελφής της. Κατά την διάρκεια της γιορτής γνωρίζει τον έρωτα στα μάτια ενός νεαρού. Ο έρωτας αμοιβαίος, θα την ακολουθήσει μέχρι το μοναστήρι… Κι από εκείνο το σημείο αρχίζουν οι μεγάλες εσωτερικές συγκρούσεις για την δόκιμη μοναχή.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Μιχάλης Ταμπακάκης, Φωτεινή Παπαθεοδώρου Λεωνίδας Κακούρης, Κατερίνα Διδασκάλου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Θεοφανία Παπαθωμά, Γιάννης Κουκουράκης, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή κ.ά..

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Νέα προβλήματα υγείας για τον Ισίδωρο

Τριάδα κωμωδίας στην κορυφή της τηλεθέασης

«Λάβα» σάτιρας από τον Βαγγέλη Περρή στο Open

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 01:00