search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:37
MENU CLOSE

Τριάδα κωμωδίας στην κορυφή της τηλεθέασης

17.08.2022 20:05
tileorasi_tilevarometro_new

Την καλοκαιρινή περίοδο οι κωμικές σειρές, έστω και σε επανάληψη, έχουν την τιμητική τους. Άλλωστε οι καταστάσεις και οι ατάκες τους είναι διαχρονικές και δεν εκβιάζουν το γέλιο.

Αυτό συμβαίνει με τις σειρές «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Το σόι σου» και «Ευτυχισμένοι μαζί» που σχεδόν μοιράζονται τους περισσότερους από όσους τα βράδια βρίσκονται μπροστά στις τηλεοράσεις τους.

Η απήχησή τους φαίνεται ότι είναι τέτοια, ώστε «επισκίασαν» και την κάλυψη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου από την ΕΡΤ2 που ειδικά χθες βράδυ είχε και ελληνικό ενδιαφέρον λόγω του Μίλτου Τεντόγλου– πήρε το χρυσό στο άλμα εις μήκος- και των αναμετρήσεων στα 100 μέτρα ανδρών και γυναικών για την τελική φάση του αγωνίσματος.

Σταθερά στη δεκάδα με τα καλύτερα οι «Οικογενειακές ιστορίες», σύμφωνα τα δεδομένα της Nielsen για το τηλεβαρόμετρο της ημέρας.

Το επεισόδιο της σειράς «Οικογενειακές ιστορίες» «πούσαρε» και την τηλεθέαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού το οποίο ξεπέρασε έστω και λίγο σε τηλεθέαση το μεσημεριανό του Σκάι που είναι και το καλοκαιρινό «δυνατό χαρτί» του καναλιού.

Η ενότητα με τις καλτ ελληνικές βιντεοταινίες στον Alpha έχει γκελ και για μια ακόμα φορά μια από αυτές φιγουράρει στο Top 10 της χθεσινής ημέρας.

Διαβάστε επίσης:

«Λάβα» σάτιρας από τον Βαγγέλη Περρή στο Open

«Καραμπόλες» λόγω μεταγραφών στα κανάλια

Μην χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 18 Αυγούστου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:33