search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:53
MENU CLOSE

«Καραμπόλες» λόγω μεταγραφών στα κανάλια

17.08.2022 09:53
tileorasi_new

Φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί η τηλεοπτική μεταγραφική περίοδος, ιδίως στον τομέα της ενημέρωσης κατά συντριπτικό ποσοστό και τα νέα πρόσωπα που προστέθηκαν (ή οι αποχωρήσεις άλλων) προκάλεσαν μετακινήσεις.

Στο Open για παράδειγμα την πολύ πρωινή ενημέρωση ως γνωστόν θα κάνουν από Σεπτέμβριο οι Μάνος Νιφλής- Χρύσα Φώσκολου, με την «ώρα Ελλάδας» στην θέση των Άκη Παυλόπουλου- Ευλαμπίας Ρέβη, έπειτα από την μετακίνηση του δημοσιογράφου στον Σκάι.

Από το τέλος του μήνα στο Open η Ευλαμπία Ρέβη θα παρουσιάζει με τον Γιώργο Σιαδήμα (πρόσφατο απόκτημα του καναλιού από το Kontra Channel) κάθε Σαββατοκύριακο την πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή  «Τώρα μαζί» στη θέση της εκπομπής «Τώρα ό,τι συμβαίνει» και την μετακίνηση της Φαίης Μαυραγάνη στον ΑΝΤ1.

Στην ΕΡΤ1 τα σχέδια για τη νέα σεζόν προβλέπουν οι Χριστίνα Βίδου και Κώστας Παπαχλιμίντζος να αρχίζουν τις «Συνδέσεις» από τα αξημέρωτα.

Όμως ο Δημήτρης Κοτταρίδης, έπειτα από την αποχώρηση του Γιάννη Πιτταρά που πήγε στον Σκάι, συνεχίζει στο κρατικό κανάλι και από το Σεπτέμβριο θα συμπαρουσιάζει εκπομπή στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου με τη Νίνα Κασσιμάτη.

Στον Σκάι εξάλλου επειδή η εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά θα μεταδίδεται αμέσως μετά το «Σήμερα», η ειδησεογραφική «Αταίριαστοι» με τους Χρήστο Κούτρα- Γιάννη Ντσούνο «μετακομίζει» στην μεσημεριανή ζώνη (12.00- 14.00) και κάνει έναρξη στις 29 του μήνα.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Καθηλώνει το τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς (Video)

«Pam & Tommy»: Υποψήφια για 10 EMMY η σειρά για το ροζ βίντεο των Pamela Anderson – Tommy Lee (photos/videos)

Ο Μελ Γκίμπσον σε μίνι σειρά περιπέτειας στο συνδρομητικό Peacock του NBC

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15