search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:04
MENU CLOSE

«Pam & Tommy»: Υποψήφια για 10 EMMY η σειρά για το ροζ βίντεο των Pamela Anderson – Tommy Lee (photos/videos)

16.08.2022 15:34
pam_tommy
credit: Facebook/@pamandtommyonhulu

Πάταγο είχε κάνει στα μέσα της δεκαετίας του ’90 η δημοσιοποίηση βίντεο με πολύ προσωπικές στιγμές του ζεύγους Pamela Anderson (διάσημη ως ναυαγοσωστικά στο περίφημο «Baywatch») – Tommy Lee (ο αρχηγός της μπάντας Motley Crue) που είχαν βιντεοσκοπήσει στο μήνα του μέλιτος. Η δημοσιοποίηση του υλικού από την επίμαχη βιντεοκασέτα είχε γίνει έπειτα από διάρρηξη και κλοπή.

Η σειρά «Pam & Tommy» (Παμ και Τόμι) της Disney+ και της Hulu παίρνει αφορμή από εκείνο το περιστατικό και θέτει στο επίκεντρο των οκτώ επεισοδίων της την ταραχώδη σχέση ανάμεσα στον ντράμερ και συνιδρυτή των Motley Crue με τo πρώην μοντέλο και πρωταγωνίστρια του «Baywatch», των οποίων το ερωτικό βίντεο διέρρευσε στο διαδίκτυο και έγινε πρωτοσέλιδο η σχέση τους στα ταμπλόιντς της εποχής.

Η σειρά δεν θα εστιάσει τόσο στο σκάνδαλο που δημιουργήθηκε, αλλά θα εξερευνήσει σε βάθος τη σχέση τους πίσω από τον γάμο που έγινε 96 ώρες μετά την πρώτη τους γνωριμία.

Οι δημιουργοί του προγράμματος Robert Siegel και D.V. DeVincentis ήθελαν εξαρχής να αφηγηθούν την ιστορία γύρω από την τρόπο που έγινε η κλοπή της κασέτας ερωτικού περιεχομένου με τη Lily James και τον Sebastian Stan να κάνουν την Pamela Anderson και τον Tommy Lee αντιστοίχως στη σειρά.

Παράλληλα με το στοιχείο αυτό η  σειρά εξετάζει και τον τρόπο που κινείτο τότε η βιομηχανία της μουσικής, της βιομηχανίας πορνό, αλλά και της δημοσιογραφίας, τις επιπτώσεις της «υπερέκθεσης» και επίσης τον αντίκτυπο που είχε η είδηση καθώς εκείνη την περίοδο η δημοσιογραφία έκανε τα πρώτα βήματα της στην ψηφιακή εποχή και το ίντερνετ.

Η σειρά σε σκηνοθεσία Craig Gillespie, έτυχε θετικής αποδοχής από κοινό και κριτικούς και οι 10 υποψηφιότητες στα βραβεία EMMY, μεταξύ των οποίων αυτό της καλύτερης σειράς και ερμηνειών- ήταν περίπου αναμενόμενο για τους δημιουργούς της σειράς.

«Πάντα ο κόσμος διψάει να μάθει για τις ζωές των άλλων και δεν χρειάζεται να είναι διάσημοι», είπε ο DeVincentis, με αφορμή τις υποψηφιότητες της σειράς, συμπληρώνοντας ότι «οι άνθρωποι ενδιαφέρονται να δουν μια πραγματικά καλή διεισδυτική ματιά στη ζωή του άλλου, πόσω μάλλον όταν είναι αληθινή και για εμάς ήταν επίσης εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, διότι εξερευνήσαμε μια εποχή με έντονες πολιτισμικές αλλαγές».

Οι ερμηνείες των Lily James και Sebastian Stan έχουν αποσπάσει θετικές αξιολογήσεις. Ανάλογες κριτικές συγκέντρωσε και ο Seth Rogen που κάνει τον Rand Gauthier, τον ηλεκτρολόγο-ξυλουργό μέλος του συνεργείου ανακαίνισης της έπαυλης του ζεύγους Anderson-Lee, το οποίο ο τραγουδιστής όχι μόνον είχε αφήσει απλήρωτο αλλά είχε κατασχέσει και τον εξοπλισμό του. Όταν ο Gauthier πήγε στην έπαυλη να πάρει τα εργαλεία του, ο Tommy Lee τον «υποδέχθηκε» με όπλο και απειλούσε να τον σκοτώσει. Αυτό, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, ώθησε τον Gauthier στη διάρρηξη και κλοπή.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μελ Γκίμπσον σε μίνι σειρά περιπέτειας στο συνδρομητικό Peacock του NBC

Εκπομπή πολιτικής σάτιρας από το Open – Σε κινητικότητα ο Βαγγέλης Περρής

Ενισχύεται με ποδόσφαιρο το Action 24

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 21:04