search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 05:43
MENU CLOSE

Τετραήμερο με «Μουρμούρα» και μία από ειδήσεις

16.08.2022 20:31
tileorasi_28322_new

Ο δείκτης τηλεθέασης της Nielsen από Παρασκευή έως και χθες, 15 Αυγούστου κυμάνθηκε ίσως στα χαμηλότερα επίπεδα του καλοκαιριού έως τώρα.

Από το σύνολο των προγραμμάτων του τετραήμερου τα επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που μεταδόθηκαν την περασμένη Παρασκευή κατάφεραν την καλύτερη απόδοση (4,6%) σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen.

Η παραμονή του 15αυγουστου ήταν η μέρα με τα χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης με τα δελτία ειδήσεων να συγκεντρώνουν τα περισσότερα βλέμματα. Έξι στα δέκα προγράμματα της Κυριακής (14/8) ήταν ειδήσεις και αθλητική ενημέρωση.

Το Σάββατο αρκετοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν ταινίες, ελληνικές και ξένη, για την ψυχαγωγία τους από τις τηλεσυχνότητες συν την σε βιντεοσκοπημένη μετάδοση της θεατρικής παράστασης «Ο καλός, ο κακός και ο διάσημος».

Τα δελτία ειδήσεων ήταν πόλοι έλξης τηλεθέασης και τη Δευτέρα (15/8), το πιθανότερο για ενημερωθούν, όσοι τα επέλεξαν, τους εορτασμούς της Κοίμησης της Θεοτόκου σε σημαντικούς τόπους λατρείας της Παναγίας στην ηπειρωτική χώρα και τα νησιά.

Διαβάστε επίσης:

«Pam & Tommy»: Υποψήφια για 10 EMMY η σειρά για το ροζ βίντεο των Pamela Anderson – Tommy Lee (photos/videos)

«Shopping Star»: Από τον Σεπτέμβριο επιστρέφει στο Star (Video)

Cobra Kai: Επιστρέφει στο Netflix τον Σεπτέμβριο για την 5η σεζόν (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 02:16