search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:59
MENU CLOSE

Μαγνήτης τηλεθέασης η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»

12.08.2022 17:44
tileorasi_tilevarometro_new

Δεν είναι λίγο κάθε βράδυ περί το μισό εκατομμύριο τηλεθεατές να «στήνονται» για να παρακολουθήσουν κατακαλόκαιρο τα επεισόδια της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» κα μάλιστα σε επανάληψη.

Το δεύτερο σε απόδοση πρόγραμμα της Πέμπτης (11/8), το μεσημεριανό δελτίο του Σκάι, είχε σχεδόν μια ποσοστιαία μονάδα διαφορά από το πρώτο σε προτιμήσεις πρόγραμμα.

Αλλά και τα άλλα προγράμματα του χθεσινού τηλεβαρόμετρου κατάφεραν τηλεθέαση μικρότερη του 3,8%, «δείκτης» ότι τέτοιες μέρες προοδευτικά όλο και λιγότεροι είναι μπροστά στις τηλεοράσεις τους, σύμφωνα με τις τηλεμετρήσεις της Nielsen.

Στο μεταξύ ο Alpha είχε και χθες το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης αν και με διαφοροποίηση σε σχέση με το μερίδιο που είχε την Τετάρτη. Δεύτερο «τερμάτισε» το Mega και σε απόσταση «κοντής ανάσας» ο Σκάι.

Το Star και χθες ήταν «πάνω» από τον Ant1, αμετάβλητη η εικόνα για ΕΡΤ1 και Open όμως χάρη στην μετάδοση του φιλικού  αγώνας μπάσκετ Ισπανίας- Ελλάδας η ΕΡΤ3 είδε το μερίδιο της να διαμορφώνεται στο 3,5%.

Διαβάστε επίσης:

Eurovision: Δεν θα γίνει στο Λονδίνο ο διαγωνισμός τραγουδιού

Η Γη της Ελιάς: Μακελειό στην ταβέρνα του Χρήστου (Video)

Τα πρώτα καρέ από τη μουσική σουρεαλιστική κωμωδία «Νούμερα» της ΕΡΤ1

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 06:54