search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 12:21
MENU CLOSE

Cobra Kai: Επιστρέφει στο Netflix τον Σεπτέμβριο για την 5η σεζόν (Video)

16.08.2022 20:18
cobra_new

Η 5η σεζόν του Cobra Kai έρχεται στις 9 Σεπτεμβρίου και το Netflix ξεκινά δυναμικά την προώθηση για τα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του κοινού του.

Η δημοφιλής σειρά που ακολουθεί τη ζωή του Ντάνιελ Λαρούσο 30 χρόνια μετά το Τουρνουά Καράτε Ολ Βάλεϊ του 1984, θα επιστρέψει στο Netflix, στις 9 Σεπτεμβρίου, όπως έκανε γνωστό πριν από λίγο η ίδια η πλατφόρμα, μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media.

Στην ίδια δημοσίευση, αναρτήθηκε και το επίσημο τρέιλερ της σειράς, δίνοντας μία μικρή γεύση από όσα θα δουν οι φαν στα νέα επεισόδια. 

Το 51ο Τουρνουά Καράτε στο Ολ Βάλεϊ πλησιάζει και το «κακό» καραδοκεί. Ο Τζον Κριζ είναι στη φυλακή και τα ντότζο Μιγιάγκι-Ντο και Ιγκλ Φανγκ ενώνονται για να αντιμετωπίσουν την απειλή που ακούει στο όνομα «Τέρι Σίβερ».

Διαβάστε επίσης:

«Pam & Tommy»: Υποψήφια για 10 EMMY η σειρά για το ροζ βίντεο των Pamela Anderson – Tommy Lee (photos/videos)

«Shopping Star»: Από τον Σεπτέμβριο επιστρέφει στο Star (Video)

Εκπομπή πολιτικής σάτιρας από το Open – Σε κινητικότητα ο Βαγγέλης Περρής

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 12:21