search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:45
MENU CLOSE

Νέα Ζηλανδία: «Μαθήματα» τσαμπουκά από φώκια – Εισέβαλε σε σπίτι, τρόμαξε την γάτα και άραξε στον καναπέ (Video)

19.08.2022 14:30
fokia_new

Δεν είναι και ότι πιο σύνηθες να γυρνάς στο σπίτι σου και να αντικρύσεις μία φώκια στο σαλόνι σου. Πόσω μάλλον όταν ο απρόσκλητος επισκέπτης αποδεικνύεται και ολίγον… θρασύς.

Μεταφερόμαστε λοιπόν στη Νέα Ζηλανδία, όπου όλα ξεκίνησαν όταν η Τζεν γύρισε από το γυμναστήριο, άνοιξε την πόρτα και βρήκε να την περιμένει «μία μικρή, γλυκιά φώκια».

Σύμφωνα με την Τζεν Ρος, τη μητέρα της οικογένειας που δέχθηκε την απρόσμενη…επίσκεψη, η νεαρή φώκια, φέρεται πως «παρενόχλησε» τη γάτα τους. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την οικογένεια, ο απρόσμενος επισκέπτης αποφάσισε μάλιστα να ξεκουραστεί και… ξάπλωσε στον καναπέ.

Όπως αναφέρει ο Guardian, η μητέρα έπειτα ξύπνησε τα παιδιά, 12 και 10 ετών, για να δουν το «νέο τους κατοικίδιο».

Αλλά το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ότι ο πατέρας, Φιλ Ρος, τυγχάνει να είναι θαλάσσιος βιολόγος και ήταν ο μόνος που δεν ήταν στο σπίτι την ώρα που εισέβαλε η φώκια.

«Η μεγάλη πλάκα είναι πως αυτό είναι το μόνο έκτακτο περιστατικό όπου θα ήταν χρήσιμο να έχεις θαλάσσιο βιολόγο στο σπίτι» είπε χιουμοριστικά ο πατέρας. «Έχασα την ευκαιρία να λάμψω», πρόσθεσε.

Τελικά η μητέρα κατάφερε να δελεάσει τη φώκια για να την ακολουθήσει στην μπροστινή πόρτα και μετά στον κήπο.

Σε κατάσταση σοκ η γάτα της οικογένειας

Ειδικός εμφανίστηκε για να παραλάβει λίγο αργότερα τον Oscar, όπως ονόμασε η οικογένεια τη φώκια, και την οδήγησε στο φυσικό της περιβάλλον. Η γάτα της οικογένειας εντοπίστηκε στο διπλανό σπίτι «εμφανώς σοκαρισμένη».

Ο Φιλ Ρος σημείωσε πως δεν είναι ασυνήθιστο για μικρές φώκιες να εξερευνούν την περιοχή αυτή την περίοδο, καθώς αρχίζουν το προσωπικό τους ταξίδι προς την ελευθερία.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε αδέσποτο σκύλο με λοστό γιατί του έφαγε μια κότα

Κτηνωδία στη Φλώρινα: Σκότωσαν τρεις αρκούδες με πυροβόλο – Η μία θήλαζε ακόμα (Photo)

Νορβηγία: Με ευθανασία θανατώθηκε η Freya, ο δημοφιλής θαλάσσιος ίππος – «Για λόγους δημόσιας ασφάλειας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 22:43