search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:32
MENU CLOSE

Κρήτη: Αποκαλυπτικό βίντεο με την επίθεση των «νταήδων» στους Γερμανούς τουρίστες

23.08.2022 22:13
kriti-epithesi-germanoi-new

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, από την επίθεση των δύο ανδρών στον Μυλοπόταμο Κρήτης στους Γερμανούς τουρίστες.

Στο βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, φαίνεται ξεκάθαρα η στιγμή που το αγροτικό όχημα εμβολίζει με την όπισθεν το άλλο αυτοκίνητο, ενώ στον δρόμο επικρατεί ένταση.

Τα δύο οχήματα, των Κρητικών και των τουριστών, φαίνονται στην κάτω δεξιά άκρη της κάμερας ασφαλείας να συγκρούονται και να ακουμπούν και τρίτο αυτοκίνητο.

Το αγροτικό πάει πιο μπροστά και ο 46χρονος Γερμανός φαίνεται να κάνει ελιγμό για να ξεφύγει. Όμως, ο Κρητικός που οδηγάει το 4Χ4 «καρφώνει» την όπισθεν πάνω στο ενοικιαζόμενο αμάξι.

Στο τέλος, οι Γερμανοί φαίνονται ότι ξεφεύγουν ενώ οι περαστικοί επεμβαίνουν για να σταματήσει το αγροτικό την τρελή πορεία του.

Το βίντεο έρχεται να πιστοποιήσει τους ισχυρισμούς των Γερμανών για το πώς ακριβώς δέχτηκαν την επίθεση από τους δύο Κρητικούς

Καλάβρυτα: Κατολίσθηση και διακοπή κυκλοφορίας λόγω της κακοκαιρίας

Μέτσοβο: Κεραυνός σκότωσε κοπάδι με 50 πρόβατα

Πάτρα: Σε κρίσιμη κατάσταση το 4χρονο αγοράκι που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ – Τι έδειξαν οι εξετάσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 21:31