search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:39
MENU CLOSE

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 38χρονος για την επίθεση στους Γερμανούς – Μήνυση στους τουρίστες έκαναν οι Κρητικοί

23.08.2022 13:16
kritikos_mylopotamos_new
credit: cretapost.gr

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος, που κατηγορείται για την επίθεση σε Γερμανούς τουρίστες στο Μυλοπόταμο, την περασμένη Παρασκευή (19/8).

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 38χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (26/8) στις 12:30 το μεσημέρι.

Την ίδια ώρα, ο 36χρονος αδερφός του αφέθηκε ελεύθερος.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος των Κρητικών

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο συνήγορος υπεράσπισης των Κρητικών, ποινικολόγος κ. Διονύσιος Βέρρας, προσπάθησε με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο να υποβαθμίσει το περιστατικό.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «δεν υπήρχε μαχαίρι στο συμβάν. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο ούτε μέσα στη δικογραφία ούτε βρέθηκε πουθενά αλλού».

Παράλληλα δήλωσε ότι «αν το περιστατικό συνέβαινε μεταξύ Ελλήνων δε θα γινόταν όλο αυτό. Ανάλογα περιστατικά με φασαρίες συμβαίνουν καθημερινά στους δρόμους».

Μήνυση στους Γερμανούς έκαναν οι Κρητικοί

Παράλληλα, οι δύο Κρητικοί προχώρησαν σε μήνυση κατά των Γερμανών τουριστών για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση σωματικών βλαβών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, οι δύο Κρητικοί υποστήριξαν ότι τους χτύπησαν οι Γερμανοί τουρίστες. «Εμείς πήγαμε να προσπεράσουμε το αυτοκίνητο των Γερμανών και εκείνοι πάτησαν γκάζι, ενώ εμείς ήμασταν στο αντίθετο ρεύμα και κινδυνέψαμε», φέρεται να είπαν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του οχήματος έχει μελανιασμένο μάτι και ισχυρίζεται ότι είναι από το χτύπημα των Γερμανών.

Όπως αναφέρει το cretalive, οι Κρητικοί υποστηρίζουν ακόμη ότι ο ένας εκ των Γερμανών, που είναι μποξέρ, γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον 38χρονο οδηγό του αγροτικού σε σημείο που να του προκαλέσει ζημιά στη μύτη, καθώς έσπασε το διάφραγμα.

Η πλευρά του 38χρονου επικαλείται ότι υπάρχει και σχετική ιατρική γνωμάτευση, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα ζητηθεί και η εξέτασή του από ιατροδικαστή.

Διαβάστε επίσης:

«Οδός Τόλη Βοσκόπουλου»: Δεν δώσαμε ποτέ σε δρόμο το όνομά του λέει ο Δήμος Θεσσαλονίκης

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στον τραγουδιστή (photos)

Κορωνοϊός – Πλεύρης: Πιθανή επέκταση στην υποχρεωτικότητα της μάσκας (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 15:39