search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:38
MENU CLOSE

«Οδός Τόλη Βοσκόπουλου»: Δεν δώσαμε ποτέ σε δρόμο το όνομά του λέει ο Δήμος στη Θεσσαλονίκη  

23.08.2022 13:05
tolis voskopoulos new

Θαυμαστής του αγαπημένου τραγουδιστή είναι υπεύθυνος για το μπέρδεμα που δημιουργήθηκε με τις εικόνες που ήθελαν οδό στη Θεσσαλονίκη να μετονομάζεται σε «Τόλης Βοσκόπουλος».

Ήθελε να δείξει την απεριόριστη αγάπη του στον τροβαδούρου που έφυγε από την ζωή πέρσι το καλοκαίρι. Έτσι τοποθέτησε την πινακίδα έξω από το σπίτι του.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Άντζελα Γκερέκου, η αγαπημένη ηθοποιός και χήρα του Τόλη Βοσκόπουλου ανήρτησε φωτογραφία οδού στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης με το όνομα του Τόλη Βοσκόπουλου, προκαλώντας τις διευκρινίσεις του δήμου Θεσσαλονίκης σχετικά με τη μετονομασία της οδού.

«Η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη. Εξωτερικεύεται με κάθε τρόπο. Έτσι είναι ο απλός κόσμος σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την ομογένεια που λάτρεψαν και λατρεύουν τον Τόλη. Γιατί και εκείνος τους έδωσε την ψυχή του. Και αυτή η αγάπη είναι πάνω από κάθε άλλη αναγνώριση», ανέφερε η Γκερέκου, η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στο σήριαλ του Mega «H Γη της Ελιάς».

Μιλώντας στη Voria.gr η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Προχώματος Αφροδίτη Αβραμίδου, σημειωσε ότι στο μικρό χωριό δεν υπάρχουν καν οδοί, κάτι που συμβαίνει σε αρκετά χωριά της ελληνικής περιφέρειας.

Όπως επισημαίνει η ίδια, τη σιδερένια πινακίδα που αναγράφει «οδός Τόλη Βοσκόπουλου» και τη φωτογραφία του τραγουδιστή τοποθέτησε έξω από το σπίτι του, που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού από την πλευρά των Κουφαλίων, ο εν λόγω μεγάλος θαυμαστής του «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού. «Ο άνδρας αυτός ίσως είναι ο μεγαλύτερος φαν του Τόλη Βοσκόπουλου στην Ελλάδα, μάλιστα έχει τεράστιες φωτογραφίες του, ως κορνίζες, μέσα στο σπίτι του», συμπληρώνει στη Voria.gr η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας.

Επιπλέον, η κ. Αβραμίδου αναφέρει πως και ακόμα και αν υπήρχαν οδοί στο Πρόχωμα, απαιτείται μία συγκεκριμένα -και όχι τόσο σύντομη- διαδικασία για να αλλάξει το όνομα μίας οδού.

«Στο Πρόχωμα αγαπάμε τον Τόλη Βοσκόπουλο αλλά να ονομάσουμε μία οδό όταν δεν υπάρχουν καν οδοί στο χωριό, απλά δεν γίνεται», καταλήγει η Αφροδίτη Αβραμίδου.

Διαβάστε επίσης

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Συγγενείς και φίλοι είπαν το «τελευταίο αντίο» στον τραγουδιστή (photos)

Κορωνοϊός – Πλεύρης: Πιθανή επέκταση στην υποχρεωτικότητα της μάσκας (Video)

Μπόρις Τζόνσον: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές στην Εύβοια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 10:37