search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 03:37
MENU CLOSE

Κρήτη: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. οι «νταήδες» του Ρεθύμνου για την επίθεση στους Γερμανούς

23.08.2022 07:37
germanoi new

Συνελήφθησαν οι δύο άνδρες από την Κρήτη που μετά από ασήμαντη αφορμή, την περασμένη Παρασκευή, κυνήγησαν μανιωδώς να σκοτώσουν μια οικογένεια τουριστών από την Γερμανία που έκανε τις διακοπές της στο Ρέθυμνο.

Το χρονικό της επίθεσης στην Κρήτη

Το περιστατικό συνέβη στο Πέραμα Μυλοποτάμου το πρωί της Παρασκευής. Ένα αγροτικό 4Χ4 προσέκρουσε ελαφρά στο πίσω μέρος του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου των Γερμανών, οι οποίοι επισκέφθηκαν για τρίτη φορά την Κρήτη.

Οι Γερμανοί ακολούθησαν το αυτοκίνητο και ζήτησαν ευγενικά να σταματήσει για να ανταλλάξουν στοιχεία.

Εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης τους. Ο ένας εκ των δύο Κρητικών που επέβαιναν στο 4X4, ο 35χρονος συνοδηγός του 4X4, βγήκε από το όχημα και επιτέθηκε με μανία, χτυπώντας στο πρόσωπο τον Κρις, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού στο ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο.

Η επίθεση συνεχίστηκε, ενώ βγήκαν από το αυτοκίνητο και στη συνέχεια η οικογένεια των Γερμανών τουριστών εντόπισε ότι ο ένας εκ των δύο Κρητικών κρατούσε μαχαίρι, κοντά στα 20-25 εκ., όπως αναφέρουν.

Η οικογένεια επιχείρησε να απομακρυνθεί μπαίνοντας και πάλι στο αυτοκίνητο, χωρίς ωστόσο να ξεφεύγει από τον κίνδυνο, αφού ο οδηγός του αγροτικού άρχισε να τους καταδιώκει μέχρι το κέντρο του Πανόρμου, όπου με όπισθεν, ανέβηκε πάνω στο ενοικιαζόμενο αμάξι, σε μια προφανή απόπειρα να συνθλίψει τους επιβάτες, που γλίτωσαν χάρη στην παρέμβαση των ντόπιων.

Τα θύματα έφτασαν στο ξενοδοχείο τους με το διαλυμένο αυτοκίνητο και διασχίζοντας το Ρέθυμνο χωρίς να υπάρξει κάποια αντίδραση από την αστυνομία, η οποία τους κάλεσε μετά την άφιξη τους στο ξενοδοχείο.

Διαβάστε επίσης

Καιρός: «Φθινόπωρο» έως την Παρασκευή, πότε θα επιστρέψει το… καλοκαίρι – «Βούλιαξαν» Πτολεμαΐδα, Φθιώτιδα, Χαλκιδική

Βόλος: Σοκαριστικό βίντεο από τροχαίο μετά από «κόντρες» – Δύο οδηγοί στο νοσοκομείο

Φρίκη στη Βούλα: Σύλληψη 49χρονου για βιασμό γυναίκας με νοητική στέρηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58