search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 03:23
MENU CLOSE

Σάνα Μάριν: Νέο βίντεο από το ξέφρενο πάρτι – Χορεύει αγκαλιά με πρώην μοντέλο και influencer

23.08.2022 12:45
sana marin87-new

Σταματημό δεν έχουν τα βίντεο που έρχονται στην δημοσιότητα με την νεαρή Φιλανδή πρωθυπουργό Σάνα Μάριν να διασκεδάζει σε πάρτι.

Στο νέο βίντεο που διέρρευσε φαίνεται η Σάνα Μάριν να χορεύει με την 33χρονη Φινλανδή influencer και πρώην μοντέλο Sabina Särkkä.

Μάλιστα, η μία έχει βάλει τα χέρια στη μέση της άλλης ενώ μπλέκουν και τα πόδια τους καθώς λικνίζονται στον ρυθμό της μουσικής.

Κατά πάσα πιθανότητα, και αυτό το βίντεο τραβήχτηκε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου η Σάνα Μαρίν βιντεοσκοπήθηκε επίσης να χορεύει με τον 38χρονο Φινλανδό τραγουδιστή Olavi Uusivirta.

Οι συνεχείς δημοσιοποιήσεις βίντεο με ιδιωτικές στιγμές της αλλά και η κριτική που της ασκείται «υποχρέωσαν» την Σάνα Μάριν να υποβληθεί σε τεστ για να αποδείξει ότι δεν είχε πάρει ναρκωτικά . Το τεστ βγήκε αρνητικό

«Ακόμη και στα εφηβικά μου χρόνια, δεν είχα κάνει χρήση κανενός είδους ναρκωτικών. Έκανα τις εξετάσεις για να είμαι σίγουρη», έχει δηλώσει η Φινλανδή πρωθυπουργός.

Τις τελευταίες μέρες, η κοινή γνώμη στην σκανδιναβική χώρα εμφανίζεται διχασμένη, με αρκετούς να αποδοκιμάζουν τις εμφανίσεις της Σάνα Μάριν και τους υπόλοιπους να κάνουν λόγο για επιχείρηση «δολοφονίας χαρακτήρα» της Φινλανδής πολιτικού.

Διαβάστε επίσης:

NASA: Αυτός είναι ο ανατριχιαστικός ήχος μιας μαύρης τρύπας (Video)

Περού: Τέσσερις νεκροί σε τροχαίο με λεωφορείο – Δύο Έλληνες τραυματίες (Video)

Τραμπ: Το FBI κατέσχεσε πάνω από 300 διαβαθμισμένα έγγραφα μετά από έρευνα στην έπαυλή του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34