search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:16
MENU CLOSE

Σάνα Μαρίν: Αντιδράσεις για νέο βίντεο – Χορεύει αισθησιακά με τραγουδιστή της ροκ

19.08.2022 16:39
marin_new

Συνεχίζονται τα… προβλήματα για τη Φινλανδή πρωθυπουργό, Σάνα Μαρίν, καθώς ένα νέο βίντεο -που τη δείχνει να χορεύει αισθησιακά με τραγουδιστή της ροκ- είδε το φως της δημοσιότητας.

Μετά τη δημοσίευση των βίντεο με τη συμμετοχή της Φινλανδής πρωθυπουργού σε ξέφρενα πάρτι, έρχεται στη δημοσιότητα νέο υλικό με την ίδια να χορεύει αισθησιακά με έναν τραγουδιστή σε νυχτερινό μαγαζί.

Το βίντεο, που κυκλοφορεί στα social media, δείχνει την 36χρονη πολιτικό στο νυχτερινό κέντρο Klubi γύρω στις 4 τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου να έχει τα χέρια της γύρω από τη μέση του τραγουδιστή, Ολάβι Ουσιβίρτα.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, ο τραγουδιστής φέρνει πολύ κοντά το πρόσωπό του στον λαιμό της Μαρίν και έχει το χέρι του πίσω από την πλάτη της.

Τα φινλανδικά ΜΜΕ υπενθυμίζουν ότι η Μαρίν είναι παντρεμένη από το 2020 με τον Μάρκους Ράικονεν και έχουν μία κόρη, σημειώνοντας παράλληλα πως το συγκεκριμένο πάρτι πραγματοποιήθηκε αμέσως μετά την επιστροφή της από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Άνθρωποι που ήταν παρόντες στο συγκεκριμένο πάρτι δήλωσαν στο Seiska ότι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας χόρεψε με τον ίδιο τρόπο και με άλλους άνδρες, ενώ μαζί της φέρεται να ήταν η Φινλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Άλμα, καθώς και η influencer του TikTok, Σαμπίνα Σάρκα

«Η Σάνα χόρεψε στενά με τουλάχιστον τρεις διαφορετικούς άντρες», δήλωσε ένας από τους παριστάμενους και πρόσθεσε πως «βρέθηκε στην αγκαλιά δύο διαφορετικών ανδρών. Τοποθέτησε το χέρι της δίπλα σε έναν άντρα και εκείνος την κράτησε απαλά από το μπράτσο».

Την ίδια ώρα, ένας άλλος δήλωσε πως «οι φίλοι μου και εγώ αναρωτιόμασταν αν είναι πραγματικά παντρεμένη. Το δαχτυλίδι φαινόταν ακόμα εκεί». Σύμφωνα με το Seiska, η Φινλανδή πρωθυπουργός έμεινε στο κλαμπ μέχρι τις 04:30 τα ξημερώματα και στη συνέχεια έφυγε για το σπίτι της, προκειμένου να ξεκουραστεί.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν για Αμπντούλ Χαμίτ Χαν: Όλα θα αλλάξουν όταν βρει φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Νέα Ζηλανδία: «Μαθήματα» τσαμπουκά από φώκια – Εισέβαλε σε σπίτι, τρόμαξε την γάτα και άραξε στον καναπέ (Video)

Ουκρανία: Κίεβο κατά Μόσχας για τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια – «Ετοιμάζεται προβοκάτσια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:15