search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 02:14
MENU CLOSE

Στην αντεπίθεση η Σάνα Μαρίν για το βίντεο από το πάρτι: «Υπάρχουν απλοί άνθρωποι σε αυτές τις θέσεις» (video)

18.08.2022 17:16
sanna_marin_new

Η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μαρίν, πέρασε στην αντεπίθεση, απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που τη δείχνει να διασκεδάζει σε ένα πάρτι με διασημότητες της χώρας.

Το βίντεο, που είναι συρραφή από διάφορα stories του Instagram, δείχνει την πρωθυπουργό της Φινλανδίας και άλλους παρευρισκόμενους σε πάρτι να χορεύουν και να τραγουδούν μαζί.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, η Φινλανδή πρωθυπουργός πήρε θέση για το βίντεο, σε ζωντανή μετάδοση πριν από την έναρξη της θερινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος.

Σύμφωνα με τη Μαρίν, τα βίντεο είναι ιδιωτικά και γυρίστηκαν σε ιδιωτική κατοικία πριν από μερικές εβδομάδες. Επιπλέον μιλώντας στα ΜΜΕ, είπε πως γνώριζε για την βιντεοσκόπηση αλλά πίστευε ότι δεν θα δημοσιευθούν.

«Είμαι αναστατωμένη που αυτά τα βίντεο έχουν δημοσιοποιηθεί. Επρόκειτο για εμένα που ήμουν σε μια βραδινή έξοδο με φίλους. Για να διασκεδάσω -έστω και με έξαλλο τρόπο- χορεύοντας και τραγουδώντας», εξήγησε.

Στη συνέχεια διευκρίνισε πως η βραδιά συνεχίστηκε από το ιδιωτικό διαμέρισμα σε δύο ακόμη μπαρ στο Ελσίνκι, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει ποιος μπορεί να διέρρευσε τα βίντεο. Κι όπως τόνισε κατανάλωσε αλκοόλ, αλλά δεν έκανε χρήση ναρκωτικών.

Κι αυτό διότι στο βίντεο ακούγονται κάποιοι να φωνάζουν για «αλεύρι». Όπως σημειώνει το φινλανδικό πρακτορείο Iltalehti, το «αλεύρι» είναι κοινή αργκό για την κοκαΐνη στη Φινλανδία και πως οι παρευρισκόμενοι στο πάρτι ακούγονται να φωνάζουν στα φινλανδικά για τη «συμμορία του αλευριού».

Απαντώντας στα ΜΜΕ, δήλωσε ότι δεν γνωρίζει γιατί κάποιος ανέφερε τη «συμμορία του αλευριού» ή σε τι αναφέρεται.

«Προσωπικά δεν πήρα ναρκωτικά, ούτε κατανάλωσα κάτι άλλο εκτός από αλκοόλ. Χόρεψα, τραγούδησα και γλέντησα – εντελώς νόμιμα πράγματα. Και ποτέ δεν βρέθηκαν σε κατάσταση όπου είδα ή γνώριζα ότι άλλοι έκαναν χρήση ναρκωτικών» δήλωσε.

«Θέλω να δείξω ότι υπάρχουν απλοί άνθρωποι με συνηθισμένες ζωές σε αυτές τις θέσεις εργασίας. Έχω οικογενειακή ζωή, έχω επαγγελματική ζωή και έχω ελεύθερο χρόνο για να περνάω με τους φίλους μου. Λίγο πολύ όπως και πολλοί άνθρωποι της ηλικίας μου», κατέληξε η Μαρίν.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που η πρωθυπουργός της Φινλανδίας δέχεται αρνητική κριτική. Τον Οκτώβριο του 2020 μια φωτογράφησή της για το περιοδικό Trendi της είχε προκαλέσει αντιδράσεις στο Διαδίκτυο, με ορισμένους να την κατακρίνουν για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Διαβάστε επίσης:

Ιταλία: Δύο νεκροί από το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα (Video)

Ευρωζώνη: Εκτοξεύθηκε στο 8,9% ο πληθωρισμός – Στο 11,3% η Ελλάδα τον Ιούλιο

Ενέργεια – Γερμανία: Μείωση του ΦΠΑ για το φυσικό αέριο στο 7% ανακοίνωσε ο Σολτς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09