search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:07
MENU CLOSE

Σάνα Μάριν: Δέχεται να κάνει τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών μετά το σάλο για το πάρτι

18.08.2022 21:49
sana_marin

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που έχει προκληθεί από το βίντεο, που δείχνει την πρωθυπουργό της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν και άλλους παρευρισκόμενους σε πάρτι να χορεύουν και να τραγουδούν μαζί.

«Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έκανα χρήση ναρκωτικών, και συνεπώς, δεν έχω πρόβλημα να κάνω τεστ», δήλωσε στον Τύπο η Σάνα Μάριν.

Το βίντεο που δείχνει την πρωθυπουργό να χορεύει χωρίς αυτοσυγκράτηση με μια παρέα, κυκλοφόρησε ευρύτατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημοσιοποιήθηκε από αρκετά μέσα ενημέρωσης.

«Αυτά τα βίντεο είναι ιδιωτικά, μαγνητοσκοπήθηκαν σε ιδιωτικούς χώρους», πρόσθεσε η πρωθυπουργός. «Περνούσα μια βραδιά με φίλους», εξήγησε.

Ο τρόπος που χόρευε η Σάνα Μάριν επικρίθηκε από ορισμένους που έκριναν ανάρμοστη τη συμπεριφορά αυτή για μια πρωθυπουργό, ενώ άλλοι έκριναν ότι είχε δικαίωμα να διασκεδάσει με φίλους σε ένα ιδιωτικό πάρτι.

Διαβάστε επίσης:

Ιταλία: Δύο νεκροί από το κύμα κακοκαιρίας που σαρώνει τη χώρα (Video)

Ευρωζώνη: Εκτοξεύθηκε στο 8,9% ο πληθωρισμός – Στο 11,3% η Ελλάδα τον Ιούλιο

Τουρκία-Ουκρανία: Μνημόνιο συνεργασίας για την κοινή ανοικοδόμηση υποδομών – «Δεν θέλουμε ένα νέο Τσερνόμπιλ», είπε ο Ερντογάν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09