search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:39
MENU CLOSE

Απάντηση Politico στον Οικονόμου: Στηρίζει την δημοσιογράφο του – «Απόλυτως ακριβές» το ρεπορτάζ της

24.08.2022 22:03
Oikonomou_new

«Απόλυτως ακριβές» είναι το ρεπορτάζ της Νεκταρίας Σταμούλη, απαντά το Politico στον Γιάννη Οικονόμου, o οποίος νωρίτερα έκανε λόγο για ευτελισμό του ΣΥΡΙΖΑ και για ανακριβέστατο δημοσίευμα του Politico.

Το Politico, επισημαίνει την καλή συνεργασία που έχει με την Νεκταρία Σταμούλη και ότι το θέμα έχει διασταυρωθεί και με τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στις Βρυξέλλες και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

«Η σημερινή αποκάλυψη του Politico επιβεβαιώνει πως μόνος στόχος του κ. Μητσοτάκη, από την πρώτη στιγμή, ήταν η συγκάλυψη του σκανδάλου των παρακολουθήσεων», τόνισε νωρίτερα ο Νάσος Ηλιόπουλος, συμπληρώνοντας πως ο πρωθυπουργός «όσο κι αν προσπαθεί να συγκαλύψει το σκάνδαλο, όλα θα αποκαλυφθούν».

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σε δήλωση-απάντησή του στις αιτιάσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για ευτελισμό του ΣΥΡΙΖΑ και για ανακριβέστατο δημοσίευμα του Politico.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να ευτελίζεται, καθώς προσπαθεί για πολλοστή φορά να αντιπολιτευθεί χρησιμοποιώντας ανακριβή, παραπλανητικά και υποβολιμαία δημοσιεύματα. Αυτή τη φορά κάνει σημείο αναφοράς ένα ανακριβέστατο δημοσίευμα στο Politico, το οποίο προέρχεται από δημοσιογράφο, γνωστή για τις σχέσεις της με τον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του Γιάννη Οικονόμου που «στοχοποιεί δημοσιογράφους διεθνών Μέσων και ταυτίζει τα Μέσα αυτά με τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, αποτελεί μνημείο πολιτικού επαρχιωτισμού και καθεστωτισμού» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε απάντησή του στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

Διαβάστε επίσης:

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Εργαλοποιεί την υπόθεση Ανδρουλάκη και διαστρεβλώνει την απάντηση του Διοικητή της ΕΥΠ

Κατρούγκαλος για υποκλοπές: Δεν θα επιτρέψουμε στον κ. Μητσοτάκη να δραπετεύσει

Καστανίδης: Να κληθεί εκ νέου ο διοικητής της ΕΥΠ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για να δώσει εξηγήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58