search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:07
MENU CLOSE

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για τον Οικονόμου

24.08.2022 18:12
oikonomou_new

Αν κάτι χαρακτήριζε την πολιτική ηγεμονία της κυβέρνησης την προηγούμενη τριετία, αυτό ήταν η αδιαμφισβήτητη επικοινωνιακή κυριαρχία της.

Όμως φαίνεται ότι, από την αποκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών και ύστερα, τα πράγματα έχουν… σκουρύνει και εκεί. Ό,τι και να πουν, ακούγεται επιεικώς προβληματικό.

Γίνεται μια απλή και αυτονόητη ερώτηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο: «(…) Γεννιέται το ερώτημα αν ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να διαβεβαιώσει ότι δεν υπάρχει άλλο τέτοιο πολιτικό λάθος, στις 15.000 νόμιμες επισυνδέσεις του έτους 2021».

Ο Οικονόμου απαντά ότι «δεν είναι σε γνώση του πρωθυπουργού ή της κυβέρνησης καμία άλλη νόμιμη επισύνδεση πολιτικού προσώπου».

Αυτομάτως ο εκπρόσωπος κατηγορείται ότι αφήνει ακάλυπτη την ΕΥΠ για να της φορτώσει την ευθύνη σε ενδεχόμενο νέων παρακολουθήσεων, ότι η κυβέρνηση φοβάται νέες αποκαλύψεις κ.λπ. Λες και είχε άλλη διαθέσιμη απάντηση – έτσι που τα έχουν κάνει. Επικοινωνιακό κενό…

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου: Τα μπράβο στους Υπουργούς που «βγήκαν» μπροστά για το θέμα των παρακολουθήσεων

ΠΑΣΟΚ: Οι επιλογές Ανδρουλάκη για την Εξεταστική Επιτροπή – Ποιοι θα τον εκπροσωπήσουν

Βίκυ Λέανδρος: Τα «χρόνια πολλά» της γερμανικής Προεδρίας για τα γενέθλια της τραγουδίστριας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:05