search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:11
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Οι επιλογές Ανδρουλάκη για την Εξεταστική Επιτροπή – Ποιοι θα τον εκπροσωπήσουν 

24.08.2022 06:00
androulakis876-new

Πανέτοιμοι είναι στο ΠΑΣΟΚ για την Εξεταστική Επιτροπή για τις παρακολουθήσεις παρά τα «πήγαινε – έλα» της κυβέρνησης για το χρονικό διάστημα που θα διερευνηθεί. 

Ρεπορτάζ, δημοσιεύματα και δηλώσεις αξιωματούχων συλλέγουν αυτή τη περίοδο στα χέρια τους τα στελέχη του κόμματος και οι συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη.  Όπως έχει διατυπωθεί πολλές φορές σκοπός της Χαριλάου Τρικούπη είναι να διερευνηθούν οι σχέσεις που έχει η κυβέρνηση με το λογισμικό Predator. Στο ΠΑΣΟΚ δε θα αφήσουν σε καμία περίπτωση την υπόθεση του Predator να πέσει κάτω. Οι νομικοί του κόμματος βλέπουν πολλές ευθύνες κυβερνητικών στελεχών στο συγκεκριμένο θέμα και αυτό που ζητούν είναι να διερευνηθεί ο δίαυλος του Μαξίμου με τους κατόχους του Predator στην Ελλάδα. Θεωρούν ότι συνεργάστηκαν με το ελληνικό δημόσιο. 

Οι βουλευτές που θα είναι από το ΠΑΣΟΚ στην εξεταστική επιτροπή είναι ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Χάρης Καστανίδης. Ο κ. Σκανδαλίδης έχει ειδικό πολιτικό βάρος για τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο κ. Καστανίδης είναι γνώστης των νομικών ζητημάτων (υπήρξε πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης). Οι δυο τους μάλιστα ήταν και στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας. Οι επιλογές του κ. Ανδρουλάκη δείχνουν την ένταση που θέλει να δώσει στην επιτροπή το κόμμα. 

Όπως έγραψε το topontiki.gr τη Τρίτη κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ σημειώνουν ότι η κυβέρνηση φοβάται τις νέες αποκαλύψεις για το θέμα των παρακολουθήσεων γι’ αυτό και μεταθέτει για αργότερα την συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής. Τα ίδια στελέχη θεωρούν πως βρισκόμαστε μπροστά σε νέες μεγάλες αποκαλύψεις, δείχνοντας προς το Predator.

Διαβάστε επίσης:

Μαξίμου: Παίζει το χαρτί της «συμπόρευσης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ» στο θέμα των παρακολουθήσεων 

ΠΑΣΟΚ: Γιατί επιμένει στην εξεταστική επιτροπή – Ποιοι βλέπουν νέες «μεγάλες αποκαλύψεις» 

Βασίλης Κικίλιας: Ο γιος του τον έλουσε με το λάστιχο (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 17:10